• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Γεωργία Τριανταφύλλου: «Αξέχαστη εμπειρία το τελευταίο παιχνίδι με το Πανόραμα»

 Γεωργία Τριανταφύλλου: «Αξέχαστη εμπειρία το τελευταίο παιχνίδι με το Πανόραμα»

Η Γεωργία (Τζο) Τριανταφύλλου ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στους Πάνθηρες από την Αγία Παρασκευή.

Η 20χρονή σέντερ η οποία ξεκίνησε την καριέρα της, στον Παναθηναϊκό ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Καβαλιώτικου συγκροτήματος τη σεζόν που μας πέρασε, με σταθερές πολύ καλές  εμφανίσεις. Διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ16, σπουδάζει Νομική στην Κομοτηνή και ήταν μια πολύ χρήσιμη προσθήκη στο ρόστερ των Πανθήρων.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διάρκεια της χρονιάς (φυσικά οι Πάνθηρες θα την κάνουνε πρόταση ανανέωσης). Η «Τζο» παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Πατσίδη, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς. Τόνισε ότι η μεγάλη δυσκολία ήταν το να χτιστεί από την αρχή σχεδόν η ομάδα για τη σεζόν που πλέον πέρασε στο παρελθόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερ: Θέλουμε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τους Πάνθηρες; Πώς πήγε; Οι δυσκολίες; Αν μπορούσατε κάτι παραπάνω;

Απ: Τερματίσαμε στην 5η θέση στον όμιλο, μια ικανοποιητική θέση που σε διατηρεί στην κατηγορία σε μια δύσκολη χρονιά που έπεφταν αρκετές ομάδες. Σκεφτείτε ούτε η 5η θέση στην κανονική διάρκεια δεν εξασφάλιζε την παραμονή και χρειάστηκε να δώσουμε επιπλέον αγώνες για να τα καταφέρουμε.

Δυσκολίες υπήρχαν από την αρχή αφού ήμασταν μια εντελώς καινούρια ομάδα με όλες τις αθλήτριες προερχόμενες από άλλες ομάδες και στη μέση της σεζόν αποχώρησαν και 2 παίκτριες για διάφορους λόγους που μας αποδιοργάνωσε σε κρίσιμο σημείο για το πρωτάθλημα. Η ομάδα πιστεύω ότι ήταν για την τετράδα σίγουρα με βάση το ρόστερ και την ποιότητα των παικτριών.

Ερ: Τελικά υπάρχει ικανοποίηση από την παραμονή στην κατηγορία;

Απ: Ο στόχος ήταν η τετράδα από την αρχή. Αυτή δεν ήρθε, οπότε ήταν καθήκον μας να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία ως το ελάχιστο. Δεδομένων των δυσκολιών είμαστε ικανοποιημένοι με την έννοια ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει περισσότερο στο τέλος.

Ερ: Ο  στόχος της τετράδας ήταν εφικτός; Τι έφταιξε και δεν μπήκατε;

Απ: Θεωρώ ότι δεν απήχαμε τόσο πολύ, αλλά το γεγονός ότι δεν ήμασταν ο εαυτός μας σε κρίσιμα για μας ματς, μας στοίχισε. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε πολύ νεαρές παίκτριες στην ομάδα, χωρίς τόσες πολλές παραστάσεις και εμπειρίες και όταν ξεκινάμε χωρίς βασικό κορμό αλλά από το μηδέν να χτιστεί μια νέα ομάδα, απαιτεί χρόνο.

Ερ: Πόσο ανταγωνιστικό ήταν το πρωτάθλημα στον όμιλο σας;

Απ: Το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, και κάποιες φορές πιστεύω δεν παίζει ρόλο μόνο η ποιότητα ατομικά των παικτριών, αλλά υπήρχαν ομάδες με έμπειρες αθλήτριες που έπαιζαν πολλά χρόνια μαζί, ήξεραν η μία την άλλη από την αρχή και αυτό θεωρώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και έκανε τη διαφορά.

Ερ: Πόσο σας βοήθησε ο κόσμος της Καβάλας;

Απ: Ο κόσμος σε όλους τους αγώνες ήταν εκεί να μας υποστηρίξει παρόλο το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται την Κυριακή το πρωί. Αλλά αξέχαστη εμπειρία θα μας μείνει στον τελευταίο αγώνα με το Πανόραμα που το γήπεδο γέμισε από παιδιά, γονείς, φιλάθλους και χάρισαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για να νικήσουμε!

Τους ευχαριστούμε! Αυτές είναι εικόνες που θέλει κάθε αθλητής όταν παίζει να έχει με ένα γεμάτο γήπεδο να τον υποστηρίζει. Άλλωστε και η Καβάλα είναι μια πόλη με πολλές ομάδες μπάσκετ και κόσμο που ενδιαφέρεται για το άθλημα και το δείχνει.

Ερ: Ευχαριστημένη από τη δική σου παρουσία;

Απ: Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο Βορρά γιατί τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα στην Αθήνα, οπότε ήταν και λίγο δύσκολη η προσαρμογή αλλά θεωρώ ότι αντεπεξήλθα δεδομένων των συνθηκών.

Ερ: Μπορούν οι Πάνθηρες κάποια στιγμή να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν άνοδο;

Απ: Προσωπική μου άποψη είναι πως ναι, διότι υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν το μπάσκετ και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για αυτην. Και μια άνοδος φυσικά και για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ήταν ιδανικό να εκπροσωπείται και αυτή στην Α1 κατηγορία.

Ερ: Σου άρεσε το κλίμα στην ομάδα; Η Καβάλα σαν πόλη;

Απ: Το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο με τα κορίτσια, με τους προπονητές, το staff, τη διοίκηση. Με τα κορίτσια ήμασταν κοντά και ηλικιακά, δεθήκαμε περισσότερο όσο περνούσε ο καιρός, γιατί δεν βρισκόμασταν καθημερινά για προπονήσεις λόγω επαγγελματικών ή εκπαιδευτικών υποχρεώσεων στην αρχή. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ σε μεγάλο βαθμό και να δημιουργήσουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Να πω την αλήθεια πέρα από την εμβληματική της ομορφιά που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μου επίσκεψη στην πόλη διασχίζοντας τις Καμάρες, μου φαινόταν σκέτη ταλαιπωρία με τις ανηφόρες, κατηφόρες και την έλλειψη παρκινγκ. Σιγά-σιγά συνήθισα όμως και τις τελευταίες φορές που πήγα δεν ήθελα να φύγω. Οι άνθρωποι ευγενικοί, οι αποστάσεις μικρές, ωραίο φαγητό και ένα λιμάνι που δίνει άλλη πνοή στην πόλη.

Ερ: Θέλεις να μείνεις και την επόμενη σεζόν στους Πάνθηρες;

Απ: Θεωρώ πως είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά. Είναι ώρα να ξεκουραστούμε, να δώσουμε έμφαση στις σπουδές μας, άλλωστε νους υγιής εν σώματι υγιεί. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους πίσω από αυτή την ομάδα, γιατί μας στήριξαν και ήταν εκεί όταν τους χρειαζόμασταν και τέτοιοι άνθρωποι λείπουν από τον χώρο του μπάσκετ σήμερα! Σας ευχαριστώ, Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους με υγεία!

Διαβάστε επίσης