Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια …

 Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια …

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης που όπως όλα δείχνουν η τιμή του θα είναι τσουχτερή και δεν θα έχει καμμία σχέση με την περσυνή που ήταν αν μη τι άλλο πολύ φιλική.

Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις για την τιμή εκκίνησης και φαίνεται οτι η μπίλια θα κάτσει στο 0,93 λετπά το λίτρο.

Θέλω να θυμίσω οτι πέρσι την ίδια εποχή η τιμή έναρξης ήταν στο 0,85.

Να σημειώσουμε για άλλη μια φορά οτι αυτή η αύξηση οφείλεται στην άνοδο του ειδικού φόρου κατανάλωσης αλλά και στην άυξηση του ΦΠΑ.

Μέχρι και στο μαραθώνιο που έλαβε χώρο στις Σπέτσες έλαβε μέρος το ζευγάρι Κρασσάς – Καγιά που μετά την Μύκονο φαίνεται οτι έχει διάθεση να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι αυτό είναι ευτυχισμένο και το δείχνει με κάθε τρόπο αλλα κάλμα ρε παιδιά.

Δεν είστε οι μόνοι στον πλανήτη γή που αγαπιέστε.

Και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε και έτσι που λέει και ο φίλος μου ο Μήτσος.

Είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η αντίδραση του Σόϊμπλε στην διαρροή της είδησης για την διάθεση του Ταμείου να μην συμμετάσχει στο 3ο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

Ο Σόϊμπλε γνωρίζει καλά οτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργήσει μόνο προβλήματα και θα απειλήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν και η Ευρωπαϊκή πλευρά είναι αποφασισμένη να μείνει αμετακίνητη στις θέσεις της δημιουργώντας έτσι συνθήκες ρήξης και απειλώντας να βάλει την χώρα σε νέες περιπέτειες αλλά και την Ευρώπη.

Πάντως η Λαγκάρντ διαψεύδει οτι το  ΔΝΤ σε αυτό το τρίτο πρόγραμμα θέλει να έχει άλλο ρόλο, περισσότερο συμβουλευτικό και θυμίζει με νόημα τους όρους συμμετοχής τους στους Ευρωπαίους που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα αποφύγουν μια απόφαση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Στο Ωραιόκαστρο οι γονείς μαθητών που δεν θέλουν τα προσφυγόπουλα μαζεύτηκαν στο προαύλιο του σχολείου τους έψαλαν τον εθνικό ύμνο και έκαναν έπαρση της σημαίας.

Μήπως μπερδέψαν το σχολείο με κανά στρατόπεδο πάνω στον Έβρο ;

Αυτά που γίνονται στο Ωραιόκαστρο αδικούν την Ελλάδα και βγάζουν προς τα έξω μια εικόνα που δεν μας ταιριάζει καθόλου.

Πάντως την επόμενη φορά που θα βρεθούν αυτοί οι ίδιοι γονείς στο προαύλιο του σχολείου συμμετέχοντας σε αυτό το ρατσιστικό ντελίριο να μην ξεχάσουν να φορέσουν τα άρβυλα και τις μπαλάσκες.

Η διαφορά της αγωνιστικής απόδοσης του ΑΟΚ με Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο του ΑΟΚ είναι εμφανής άσχετα αν δεν καταφέραμε για άλλη μια φορά να φτάσουμε στην νίκη.

Είμασταν άτυχοι αφού κυνηγούσαμε το σκορ σχεδόν απο το 1ο λεπτό του αγώνα , ισοφαρίσαμε αλλα δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν και πολέ περισσότερο δεν διατηρήσαμε την διαφορά απο την πρώτη Δόξα λίγα 24άωρα πριν την μεταξύ μας αναμέτρηση στο “Ανθή Καραγιάννη” που πρέπει κάποιος να βγεί και να μας πεί σε τι ποσοστό είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος.

Φτάσαμε στο 100% ή είμαστε πιο πίσω ;

Η προσπάθεια του ΑΟΚ δεν σταματάει.

Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη μανία να κυνηγάμε την πρώτη θέση του ομίλου και όποιος έχει την ίδια διάθεση είναι μαζί μας.

Όποιος κουράστηκε ή όποιος έχει χάσει την πίστη του ας κάτσει λίγο στον πάγκο.

Εμείς πάντως συνεχίζουμε και δεν παραδινόμαστε με τίποτα.

Άλλη μια τηλεοπτική αναμέτρηση του Τράμπ με την Χίλαρυ Κλίντον ανέβασε την θερμοκρασία αφού για άλλη μια φορά οι δύο διεκδικητές της προεδρίας των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν πολύ βαριές εκφράσεις ο ένας για τον άλλο και ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε  είναι το γεγονός οτι στην αρχή την αναμέτρησης δεν κάνανε χειραψία οι δύο διεκδικητές.

Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιός είναι ο νικητής της δεύτερης αυτής αναμέτρησης αφού της πρώτης σύφμωνα με τους ειδικούς ήταν η Χίλαρυ.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης