Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

 Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Τετάρτης (18/01) με αγώνες εντός και εκτός συνόρων να τραβούν τα βλέμματα. Το σημείο της ημέρας από το Betarades.gr είναι για τον δυνατό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε για τη φορολογία στοίχημα με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Ας πάμε τώρα στην ανάλυση και το προγνωστικό μας!

Από εντός έδρας “γκέλα” (0-0) απέναντι στον ΟΦΗ προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα που “έσπασε” το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που είχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, απέναντι σε Άρη (1-0), Λαμία (0-3) και Καλαμάτα (2-0). Αυτό κόντρα στην ομάδα της Κρήτης ήταν, μάλιστα, το μοναδικό από τα τελευταία 13 παιχνίδια του, φιλικά και επίσημα, που δεν βρήκε δίχτυα. Το γήπεδό του αποτελεί, πάντως, μεγάλο του ατού, καθώς εκεί έχει κερδίσει τους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες.

Εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ο Παναθηναϊκός τελευταία, με πέναλτι του Σποράρ στις καθυστερήσεις. Ήταν η δεύτερη επικράτηση στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ηττήθηκε (1-0) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ που δέχτηκε στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη λίγκα με παθητικό εφτά γκολ σε 18 ματς. Έχει ηττηθεί, πάντως, στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του και μπορεί να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό που κέρδισε, αλλά δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.15.

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα ποδοσφαιρο και για όλα τα αθλήματα καθημερινά στο Betarades.gr!

 

 

 

Διαβάστε επίσης