• 8 Μαΐου 2024,

Γιάννης Δαλιανόπουλος: «Να βοηθήσω τον ΑΟΚ να ανέβει στη Super League 2»

 Γιάννης Δαλιανόπουλος: «Να βοηθήσω τον ΑΟΚ να ανέβει στη Super League 2»

Η Καβάλα προελαύνει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από 11 αγωνιστικές, έχοντας 31 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ, Γιάννης Δαλιανόπουλος μετράει εννιά συμμετοχές τη φετινή σεζόν στον ΑΟΚ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη τόνισε: «Από την αρχή της χρονιάς οι στόχοι της ομάδας ήταν πρωταγωνιστικοί.

Εχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά έχοντας δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Μέσα από το πλάνο του προπονητή μας Τίμου Καβακά θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχικό, έτσι ώστε με την αγωνιστική μας παρουσία να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μην αφήσουμε κανέναν παράγοντα να αμφισβητήσει την προσπάθεια και την κυριαρχία της ομάδας μας. 

Οι εντυπώσεις από την πρώτη μέρα που ήρθαμε ήταν θετικές. Πολλές ομάδες της Super League 2 θα ζήλευαν το υλικό και την οργάνωση της Καβάλας. Η διοίκηση είναι δίπλα μας κάθε μέρα, προσπαθεί να μην μας λείπει τίποτα και γίνεται τεράστια προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία στον όμιλο μας σε ένα μεγάλο και δύσκολο Πρωτάθλημα. 

Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι το τέλος και πιστεύω πως σίγουρα κάποιες ομάδες που είναι χαμηλά τώρα θα ανέβουν αγωνιστικά και θα δούμε ακόμη καλύτερα και δύσκολα παιχνίδια. Η χρονιά είναι πολύ απαιτητική. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με την παρουσία μου να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 2».

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης