• 21 Μαΐου 2024,

Γιάννης Ισπυρλίδης: « Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ευχαριστούμε τον κόσμο της Χρυσούπολης»

 Γιάννης Ισπυρλίδης: « Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ευχαριστούμε τον κόσμο της Χρυσούπολης»

Δηλώσεις στο  proininews για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης αλλά και για μεταγραφικά θέματα, έκανε ο προπονητής του Νέστου Γιάννης Ισπυρλίδης.

Αναλυτικά τόνισε.

 Για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης: «  Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε  την αναμέτρηση. Αρχικά δε μπήκαμε καλά και ο Ορφέας Ξάνθης μας δημιούργησε προβλήματα. Καταφέραμε να προηγηθούμε ενώ δεχθήκαμε ένα γκολ από το τίποτα. Παρόλα αυτά δεν μας πτόησε και πετύχαμε και δεύτερο γκολ για  να κλείσουμε το πρώτο μέρος με το 2-1 υπέρ μας. Στο β` μέρος προσέξαμε την άμυνα μας και σε μια φάση καταφέραμε να πετύχουμε και το τρίτο γκολ. Βέβαια δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Βάση της απόδοσης των δυο ομάδων κερδίσαμε δίκαια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά. Σίγουρα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ακόμη δε βρισκόμαστε στο 100% της ετοιμότητας μας και η προσπάθεια των παιδιών είναι μεγάλη.  Λειτουργώντας σαν ομάδα ξεπερνάμε τις αδυναμίες που έχουμε.  Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε μια βελτίωση. Αυτό δε σημαίνει ότι αυτή είναι η εικόνα του Νέστου. Αυτό είναι λογικά γιατί έχουν έρθει νέοι παίκτες τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.  Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο βαθμό που πρέπει και να παίξουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο που μπορούν»

Για την απόκτηση του Αρετά: « Κοιτάξτε είναι υπο συζήτηση γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα.  Εάν ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα τότε θα ενταχθεί. Είναι πιο πολύ διαδικαστικό το θέμα.   Δεν είναι τίποτα άλλο. Το βλέπουμε νομικά το ζήτημα και θα δούμε τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες».

 Για την αποχώρηση του Κροάτη Βέργοτς: «  Δε μπόρεσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Αν και έδειχνε ότι έχει καλά στοιχεία σαν παίκτης. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να δώσει αυτό το οποίο ζητούσαμε εμείς από έναν ξένο παίκτη.  Πήρε πολλές ευκαιρίες.  Δεν το κρατήσαμε και του ευχόμαστε εκεί που πήγε να μπορέσει να δείξει την αξία του».

Για την παρουσία του κόσμου της Χρυσούπολης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης: « Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναδείξουμε. Πραγματικά η παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης ήταν συγκινητική και έδωσε μεγάλη ώθηση στους παίκτες.  Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία τους σ` ένα παιχνίδι εκτός έδρας.

Ηταν σαν να  παίζαμε εντός έδρας με κόσμο. Θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα του Ορφέα για τη φιλοξενία του,  την ομάδα και τον κόσμο. Υπήρχε μια αθλητική ατμόσφαιρα στο γήπεδο η οποία εμένα σαν προπονητή του ποδοσφαίρου με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.  Αξίζουν τα εύσημα και στις δυο μεριές»

 

 

Διαβάστε επίσης