Γιάννης Καζαντζίδης: «Από την αρχή είχαμε στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες»

 Γιάννης Καζαντζίδης: «Από την αρχή είχαμε στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες»

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Καβάλα για να εξασφαλίσει την κορυφή του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στη Super League 2 αναφέρθηκε ο Γιάννης Καζαντζίδης.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Ο Κόσμος των Σπορ», ο έμπειρος γηγενής μεσοαμυντικός και αρχηγός του ΑΟΚ, που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, αναφέρθηκε στις συνθήκες που οδήγησαν φέτος τους «Αργοναύτες» σε τίτλο και άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιάννη Καζαντζίδη: «Από την 1η Αυγούστου έγινε ένας ξεκάθαρος στόχος, ότι η Καβάλα πρέπει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα σημεία κλειδιά ήταν το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και η άψογη συνεργασία με το προπονητικό τιμ.

Δουλεύαμε καθημερινά σκληρά, για ένα και μοναδικό στόχο, κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να κόψουμε πρώτοι το νήμα, για να βγούμε στην επόμενη κατηγορία».

«Πρωτεργάτης ο Διαμαντίδης, μεγάλες βάσεις και καλές μεταγραφές»

Ο κάπτεν της Καβάλας συνέχισε: «Η διοικούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη και πρωτεργάτη όλης της προσπάθειας τον Γιάννη Διαμαντίδη, που έθεσε τις μεγάλες βάσεις, ώστε η ομάδα να κάνει πολύ καλές μεταγραφές, στο προπονητικό τιμ και στο ποδοσφαιρικό και να λειτουργούν όλα άψογα, ώστε η Καβάλα να κάνει αυτό που πρέπει κάθε Κυριακή.

Το καλοκαίρι τέθηκαν μεγάλοι στόχοι, όλοι έλεγαν ότι η Καβάλα θα βγει είτε έτσι είτε αλλιώς, αλλά πιστέψτε με, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, με διπλές προπονήσεις, στην προετοιμασία. Είναι πολύ δύσκολο κάθε Κυριακή να μπαίνεις και να έχεις μόνο ένα αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς».

«Διαφορετικό να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, μπορώ να τους δικαιολογήσω»

Όσο για τη στήριξη του κόσμου, σίγουρα δεν υπήρξε εξαρχής μεγάλη ανταπόκριση, κάτι που βελτιώθηκε στην πορεία, ειδικά στα ντέρμπι: «Δυστυχώς τα πράγματα για την Καβάλα όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου δεν είναι πολύ καλή, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, μας δίνει ψυχολογία και ώθηση, είναι πολύ διαφορετικά να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο. Από την άλλη, μπορώ να τον δικαιολογήσω, γιατί ο κόσμος της Καβάλας έχει δει μεγάλα ονόματα, έχουν περάσει τεράστιοι παίκτες από τα αποδυτήρια και τότε το γήπεδο ήταν σε κάθε αγώνα γεμάτο.

Είδαμε το γήπεδο γέμισε, είχε αρκετό κόσμο με το Νέστο, όπως και με τον Πανθρακικό και με τη Δόξα Δράμας. Έτσι εμάς τους ποδοσφαιριστές μας δίνει ένα κλικ παραπάνω, για να έχουμε μεγαλύτερη ώθηση να πάμε να κερδίσουμε».

πηγή: monobala.gr

Διαβάστε επίσης