• 3 Μαΐου 2024,

Γιάννης Κοπανάκης: « Παίζαμε κατηγορία με Φρίξο, πάμε με Βύρωνα να κερδίσουμε»

 Γιάννης Κοπανάκης: « Παίζαμε κατηγορία με Φρίξο, πάμε με Βύρωνα να κερδίσουμε»

Δηλώσεις στους 93,7 για τη νίκη της ομάδας του επί του Φρίξου Πλατανοτόπου σ` ένα καθοριστικό παιχνίδι αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, έκανε ο προπονητής του Ατρόμητου Χαλκερού Γιάννης Κοπανάκης.  Τόνισε ότι ο Ατρόμητος είναι μια παρέα που θα το παλέψει μέχρι τέλος ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του στο πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Βύρωνα θα πάει για να κερδίσει.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Με τη νίκη επί του Φρίξου Πλατανοτόπου ο Ατρόμητος έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Απάντηση:  Ηταν μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας.  Εμείς παίζαμε… κατηγορία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε κάποιο πλάνο που είχε μέσα τρεις περιπτώσεις, δηλαδή αν μείνουμε πίσω στο σκορ, αν  σκοράρουμε η το ματς είναι ισόπαλο. Μπήκε ο Ταξίδης στο παιχνίδι και κατάφερε με την πρώτη επαφή να πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ.

Ηταν ένα παιχνίδι που είχε πολύ δύναμη και πάθος. Συμφωνήσαμε με τον Μάνθο Κλεανθίδη ότι εμείς θέλαμε πιο πολύ το ματς.  Είχαμε διάρκεια στο πάθος ενώ και οι δυο ομάδες παίξανε σκληρά στα όρια της κίτρινης κάρτας.

Το ήθελε και ο Φρίξος το ματς. Εμείς με όπλο τη φυσική κατάσταση καταφέραμε να φέρουμε το ματς εκεί που θέλαμε.   Ο Γοριδάρης θέληση να έρθει να μας βοηθήσει και είναι από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας. Σίγουρα όμως δεν μπορώ να εξαιρέσω κανέναν παίκτη. Ηταν όλοι τους πάρα πολύ καλοί.  Ο Καραβελίδης μας κράτησε όρθιους χωρίς να υπάρχει φάση τεντώθηκε και έβγαλε σε κόρνερ τη μπάλα από πλασέ.  Ηταν μεγάλη απόκρουση. Το πλάνο μας ήταν να πιέσουμε το Φρίξο σε όλο το γήπεδο και να μην πλησιάσουν την περιοχή μας. Όταν σκοράραμε και μετά είχαμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού. Από την πλευρά του Φρίξου δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι αντίθετα εμείς χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες.  Το θέλαμε περισσότερο…

Ερώτηση:  Εχει ακόμη πολύ δύσκολο δρόμο ο Ατρόμητος. Εχει… βουνό μπροστά του για να φτάσει στην παραμονή.

Απάντηση: Ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες της ομάδας αλλά θα τις εξαντλήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Θα το πάμε μέχρι το τέλος.  Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω, είναι ότι ο Ατρόμητος θα έχει μέλλον και την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.  Εχουμε πολλά νέα παιδιά που παίζουν βασικοί, παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους.  Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.  Το μέλλον του Ατρόμητου είναι πολύ ευοίωνο. Είμαστε μια οικογένεια. Φάνηκε και με το Φρίξο, όλος ο πάγκος ήταν σαν να έπαιζε μέσα.  Δεν έχουμε μισθοφόρους, έχουμε μέσα στην ομάδα ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο.  Είμαστε μ ια παρέα.

Ερώτηση: Τώρα πλησιάσατε τον Εθνικό Νέας Καρυάς.

Απάντηση: Ο Εθνικός είναι μπροστά μας με δυο βαθμούς αλλά έχει πάρει τους βαθμούς με τον Ηρακλή. Με κανονική βαθμολογία είναι έναν βαθμό πίσω από μας.

Ερώτηση: Τώρα πολύ δύσκολο ματς με Βύρωνα.

Απάντηση: Θα πάμε στο Βερούλειο την Κυριακή για να κερδίσουμε. Αυτό το πιστεύω. Ο Βύρωνας είναι από τις καλύτερες ομάδες αλλά έχουμε και εμείς τον τρόπο μας.   Πραγματικά είμαι πολύ αισιόδοξος όσο και να έχουμε πικραθεί από μερικά αποτελέσματα. Θα πάμε να νικήσουμε και μέσα στο Βύρωνα. Αυτό το πιστεύουμε εγώ και τα παιδιά.  Θα τα δώσουμε όλα εκεί μέσα.

Διαβάστε επίσης