Γιάννης Μαλαματάς: «Να μας γίνει μάθημα το πρώτο 30λεπτο»

 Γιάννης Μαλαματάς: «Να μας γίνει μάθημα το πρώτο 30λεπτο»

Δηλώσεις στους 93,7  έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς για την ήττα της ομάδας του στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη σου για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό;

Απάντηση: Το παιχνίδι ξεκίνησε σαν εφιάλτης για μένα και την ομάδα μου. Μπήκανε μέσα μόνο οι φανέλες μέσα στο γήπεδο. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 4-1 στο 20` είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την όλη κατάσταση μέσα στο παιχνίδι. Κινδυνεύεις με διασυρμό και εξευτελισμό. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες. Θεωρώ ότι στο Β` μέρος με τις δυο αλλαγές που κάναμε αλλά και επίσημε τα παιδιά να έχουν καταλάβει ότι πρέπει να παίξουν, πλησιάσαμε να κάνουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Μετά το 4-3 έχουμε δυο ευκαιρίες που μπορούμε να κάνουμε την ισοφάριση. Να μιλάμε σήμερα για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Ερώτηση: Διαβάζουμε ότι υπάρχουν παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία.  Τι ακριβώς έγινε σύμφωνα με τη δική σου άποψη;

Απάντηση:  Αν δείτε τις φάσεις προσεκτικά η διαιτησία αδίκησε τον Κεραυνό Πέρνης. Στο δεύτερο πέναλτι υπάρχει αποβολή, στη φάση που γίνεται φάουλ έξω από την περιοχή και πιάνει τη μπάλα ο τερματοφύλακας νομίζω ότι είναι πάλι κόκκινη κάρτα.  Ο κανονισμός είναι σαφής.  Δεν ξέρω πως το ερμήνευσε ο διαιτητής.  Δεν ξέρω για ποια φάση φωνάζει ο Πανσερραϊκός. Ας μας πούνε. Νομίζω το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Το έχουν συνήθεια όταν παίζουν με ομάδες που τις θεωρούν μικρότερες από αυτούς. Πρέπει ο διαιτητής να τους ευνοεί. Δεν έπαιξε  ο διαιτητής κάποιο ρόλο στο παιχνίδι. Ο Κεραυνός Πέρνης είχε 7 κίτρινες κάρτες και ο Πανσερραϊκός  2 η 3. Στο πέναλτι του Χατζηκυριάκου μπορείτε να δείτε το βίντεο είναι πεντακάθαρο.

Εμείς είχαμε πολλές απουσίες ενώ και ο Κωνσταντάρας τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παίξει, Ξεκίνησε ο Μιχάλης  Μελισσόπουλος με μια προπόνηση με την ομάδα μας. Δεν ήξερε ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του. Δεν είχαμε άλλες λύσεις με 5 βασικές απουσίες.

Ερώτηση: Υποχώρησε ο Κεραυνός στη βαθμολογία  με τις δυο αυτές διαδοχικές ήττες με Νέστο και Πανσερραϊκό.

Απάντηση: Σίγουρα είναι δυο ήττες από ομάδες που πρωταγωνιστούν. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τίποτα. Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό  η εικόνα μας ήταν απογοητευτική στα πρώτα 30 λεπτά. Τραγική θα έλεγα. Αυτό πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα και δεν πρέπει να επαναληφθεί ενώ στο β` μέρος βγάλαμε χαρακτήρα και κοντέψαμε να κάνουμε μια ανατροπή που θα την θυμούμασταν για πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης