Γιάννης Μαλαματάς: « Τα δώσανε όλα τα παιδιά, για μας είναι ένας Γολγοθάς»

 Γιάννης Μαλαματάς: «  Τα δώσανε όλα τα παιδιά, για μας είναι ένας Γολγοθάς»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη μέχρι στιγμής  στο πρωτάθλημα  της Γ` Εθνικής χαρακτήρισε αυτή με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς.

Τόνισε τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του ενώ συνεχάρη όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Σημαντική νίκη για τον Κεραυνό βάση των πολλών απουσιών που είχε;

Απάντηση: Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη που κάναμε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, κάτω από τις συνθήκες που παίξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.  Είχαμε 9 απουσίες, με 13 άτομα αποστολή στην ουσία.  Με δυο παιδιά τραυματίες στον πάγκο για να έχουμε 15 άτομα στον πάγκο. Τα παιδιά τα δώσανε όλα και πήραμε ένα ματς με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τον Κεραυνό στη βαθμολογία.

Ερώτηση: Πως κύλησε το ματς;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι περισσότερο τακτικής. Επιλέξαμε να κλείσουμε χώρους στην άμυνα μας γιατί τα παιδιά παίξανε για πρώτη φορά μαζί.  Δε θέλαμε να βρει χώρους ο αντίπαλος. Τους δώσαμε την κατοχή.   Στην ουσία δεν μας απείλησε ο Αλέξανδρος αν εξαιρέσουμε μια δυο κεφαλιές από στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες και καταφέραμε να βάλουμε ένα ωραίο γκολ γύρω στο 74`. Προσπαθήσαμε στο τέλος να το κρατήσουμε και τα καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Ερώτηση: Αισθάνεται περισσότερο άνετος στη βαθμολογία ο Κεραυνός μετά από αυτή τη νίκη;

Απάντηση: Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για μας κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός. Θα είμαστε άνετοι όταν θα έχει ξεκαθαρίσει και μαθηματική η παραμονή μας.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε άνετοι. Κάθε Κυριακή έχουμε πολλά προβλήματα με απουσίες. Προσπαθούμε να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Για μας είναι ένας Γολγοθάς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης