• 13 Μαΐου 2024,

Γιάννης Πασχαλίδης – Δήμος Παγγαίου για τα tablets των μαθητών

 Γιάννης Πασχαλίδης – Δήμος Παγγαίου για τα tablets των μαθητών

Η παιδεία αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα κι αυτό το δείχνουμε με τις συνεχείς και μεγάλες παρεμβάσεις μας τόσο στις σχολικές υποδομές όσο και στον εξοπλισμό των σχολείων.

Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενοι στις νέες δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού και στον χώρο της εκπαίδευσης, οι σχολικές επιτροπές του Δήμου μας προχωρούν στην αγορά 180 tablets και 15 καρτών internet.

Στόχος μας, κανείς μαθητής μας να μη μείνει εκτός τηλεκπαίδευσης και όλοι να μπορούν να μετέχουν στο αγαθό της παιδείας.


ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΕ Α’ΒΑΘΜΙΑ & Β’ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ευρισκόμενος σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να ενημερώνομαι για ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, πληροφορήθηκα ότι κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας  παραδόθηκαν στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση του Νομού Καβάλας 272 τάμπλετ καθώς και 329 με παλαιότερο πρόγραμμα.

Εξασφαλίσαμε ότι τον ερχόμενο  Ιανουάριο  θα δοθούν ακόμη 10 τάμπλετ, ενώ  περί τα τέλη  Φεβρουαρίου  επιπλέον 472 μέσω ΕΣΠΑ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των παραδιδόμενων συσκευών σε 1083.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους Διευθυντές των σχολείων ότι σε περίπτωση οιασδήποτε έλλειψης, θα πρέπει να απευθύνονται στους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία για παροχή νέων συσκευών.

https://www.gpasxalidis.gr/news/504-kalypsi-elleipseon-se-tamplet-se-a-vathmia-v-vamthia-ekpaidefsi-p-e-kavalas

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης