Γίνεται ρε παιδιά Euro χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας;

 Γίνεται ρε παιδιά Euro χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας;

Γίνεται ρε παιδιά Euro χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας;

Γίνεται EURO χωρίς το πειρατικό ρε λεβέντες ;

Και όμως γίνεται γιατί τίποτα σε αυτή την ζωή δεν είναι δεδομένο αγαπητοί μου φίλοι.

Μπορεί το 2004 να ανεβήκαμε στο πιο σκαλί της Ευρώπης κατακτώνας την κούπα αλλα το 2016 δεν υπάρχουμε στην διοργάνωση.

Εδώ θα μου πείτε ακόμα λίγο και δεν θα υπήρχαμε ούτε σαν χώρα το EURO μας μάρανε.

Σωστό και αυτό.

Ευχόμαστε με τον καινούργιο αυτό προπονητή που πήραμε να είμαστε στο επόμενο EURO.

Κατά τα άλλα είμαστε ΟΚ και πάμε για την εκταμίευση των 7 δις αφού όλα τα προαπαιτούμενα κανοποιήθηκαν και δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίχει την εκταμίευση της δόσης.

Το παραδέχτηκε και ο δυσκοίλιος ο Ντάϊσεμπλουμ προχθές που δήλωσε επίσης οτι οι σχέσεις των εταίρων με την Ελλάδα έχουν περάσει σε μια άλλη φάση που δεν έχει καμμία σχέση με την φάση που είμασταν πέρσι το καλοκαίρι όταν φλερτάραμε πολύ σοβαρά με την χρεοκοπία η οποία μάλιστα θα ήταν και άτακτη.

Εκείνο τον μαύρο Ιούνη του 2015 έσπασε ο τσαμπουκάς του Τσίπρα που δοκίμασε να χορέψει πεντοζάλι τους δανειστές αλλα είδε στην πορεία οτι δεν του βγαίνανε οι λύρες οι ποντιακές.

Μάλλον για τον συγκεκριμένο χορό χρειαζόταν περισσότερες τις οποίες ο Τσίπρας δεν είχε στην διάθεση του.

Είναι αυτό που λέμε οτι ξυπόλιτος πήρε να περπατήσει στα αγκάθια.

Που πας ρε παληκάρι ;

Να ξέρετε οτι και καιρικά μπαίνουμε σε μια άλλη φάση με το καλοκαίρι να έρχεται για να μείνει αφού έχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να ξεχάσουμε τα μπουρίνια και αυτές τις ωραίες ξαφνικές δροσούλες που φαίνεται οτι αφήνουμε πίσω μας οριστικά.

Το Σάββατο οτ μεσημέρι μας λέει η ΕΜΥ οτι θα έχουμε 35 βαθμούς αλλα λόγω των νοτιάδων το ανθρώπινο σώμα θα αισθάνεται οτι θα έχει 40 !

Καλό καλοκαίρι αγαπητοί μου αναγνώστες και αναγνώστριες.

Οσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στην ημέρα της ψηφοφορίας οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα 7 μονάδων στο BREXIT προκαλώντας πονοκέφαλο οχι μόνο στον Βρετανό πρωθυπουργό αλλα και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση που φαίνεται οτι θα μπεί σε μια νέα περίοδο αναταράξεων που για πολλούς μπορεί να σημαίνει και την αρχή του τέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα πρέπει με ψυχραιμία να περιμένουμε και να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα αφού οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν τις τάσεις της στιγμής.

Υπάρχει αισιοδοξία οτι στο τέλος οι Βρετανοί θα ψηφίσουν την παραμονή της χώρας τους στην Ε.Ε. βλέποντας που είναι το πραγματικό συμφέρον τηςε χώρας τους.

Πρόβλημα θα έχει ο Σάντος με τους Πορτογάλους μετά το τέλος του EURO της Γαλλίας αφού η ομάδα του απλά δεν βλέπεται.

Ειναι απο τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης χωρίς φρεσκάδα και αρκετά προβλέψιμη.

Ξεχάστε τα μπουρινάκια και τις δροσιές αφού απο σήμερα μπουκάρουμε στο καλοκαίρι με θερμοκρασίες που θα είναι σταθερά πάνω απο τους 30 βαθμούς.

Το νού σας και τα μάτια σας 14 !

Συμφωνα με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο του τριημέρου θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα η ζέστη θα μας δυσκολέψει το βράδι στην διάρκεια του ύπνου μας.

Το ξύλο των Ρώσων με τους Άγγλους συνεχίζεται μακριά και απο την Μασσαλία.

Αυτή την φορά τα κλωτσομπούνια πέσανε στην Λίλ.

Οι διοργανωτές του EURO σκέφτοναι ακόμα και τον αποκλεισμό των δύο ομάδων αν οι οπαδοί τους συνεχίσουν τις συμπλοκές και το ξύλο.

Δημοσκόπηση έγινε και στην Ελλάδα απο την εταιρία ALCO η οποία έδιξει οτι το 80% των ελλήνων δεν πιστεύει οτι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βγάλει τηνχώρα απο την κρίση.

Υπάρχει απογοήτευση και στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και των ΑΝΕΛ που δεν βλέπουν τα πράγματα να εξελίσσονται όπως τα είχανε στο μυαλό τους.

Είναι σίγουρο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει μάχες ομηρικές προκειμένου να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα που είναι πολύ βαρύ για την κυβέρνηση του Τσίπρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης