Γιώργος Αγγελίδης: «Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι»

 Γιώργος Αγγελίδης: «Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΟΚ στα Τρίκαλα ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αγγελίδης.

Τόνισε μάλιστα ότι θα μπορούσε το Καβαλιώτικο συγκρότημα να είχε εξασφαλίσει το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο. Ο Γιώργος Αγγελίδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λάρισα στο «Ανθή Καραγιάννη» λέγοντας ότι είναι ένας ακόμη τελικός για τον ΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερ: Πως ήταν το παιχνίδι στα Τρίκαλα; Δίκαιο το αποτέλεσμα;

Απ: Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα αμυνθεί στο μισό γήπεδο.

Εμείς προσπαθήσαμε και στα 90 λεπτά να παίξουμε ποδόσφαιρο σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Είχαμε 20 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία. Θα μπορούσε το παιχνίδι να τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και να μην έχουμε άγχος μέχρι το τέλος. Εντάξει μέτρησε η ποιότητα του Καϊούμπι μετά το 75` ενώ ο Έμπερτ έκανε τις δυο ασίστ.

Τα Τρίκαλα δεν τα έχουν παρατήσει. Αν κερδίζανε εμάς θα ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία. Σίγουρα έχουν προβλήματα ως ομάδα αλλά ζούνε για την Κυριακή τους.

Ερ: Ο ΑΟΚ ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, με αυτή τη νίκη στα Τρίκαλα.

Απ: Τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα με δυο νίκες και μια ισοπαλία, μας ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση.

Πριν από μια εβδομάδα είχαμε 16 βαθμούς. Πήραμε άλλους 7 σε τρία ματς και τώρα φτάσαμε στους 23. Πήραμε μια ανάσα και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ερ: Τώρα μπροστά μας  ένα ακόμη παιχνίδι κομβικό με τη Λάρισα. Είναι ένα ντέρμπι.

Απ: Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο σε όλα τα παιχνίδια. Με τη Λάρισα ένα παραπάνω, γιατί είναι μια πολύ  καλή ομάδα.  Ακόμη και οι αλλαγές που έκανε η Λάρισα στα τελευταία παιχνίδια, είναι ποιοτικοί παίκτες που βέβαια θέλουν να δείξουν κάποια πράγματα. Θέλουν να αποδείξουν ότι θέλουν να μείνουν και του χρόνου.

Να μην μπούμε στη διαδικασία, ότι είναι μια ομάδα που πλέον έχει χάσει την πρώτη θέση και δεν έχει μεγάλο κίνητρο. Για μας είναι ένας τελικός και την Τετάρτη.

Ερ: Θέλετε σίγουρα τη βοήθεια το κόσμου;

Απ: Είναι Τετάρτη και δεν έχει αλλάξει και η ώρα των αγώνων. Αυτό δυσκολεύει την προσέλευση του κόσμου. Πιστεύω ότι θα έρθει στο γήπεδο ο κόσμος και θα μας βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης