• 26 Απριλίου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, συγκινητικός ο κόσμος»

 Γιώργος Αγγελίδης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, συγκινητικός ο κόσμος»

Ο προπονητής του ΑΟΚ, Γιώργος Αγγελίδης έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και το βαθμό της ισοπαλίας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη γειτονική Δράμα.

Επίσης αναφέρθηκε και στη μεγάλη τη βοήθεια του κόσμου. Αναλυτικά τόνισε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Φάσεις, δοκάρια, δυο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Ειδικά στο Α` μέρος που μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, βάλαμε τη μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε προβλήματα απέναντι στην αντίπαλη ομάδα.

Μείναμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος, γιατί θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα γίνουν και άλλα τέτοια λάθη. Το πληρώσαμε όμως. Κυνηγούσαμε το σκορ, ισοφαρίσαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο β` μέρος οι καιρικές συνθήκες δε βοηθήσανε και τις δυο ομάδες.

Κυρίως το παιχνίδι πήγε στις μονομαχίες, στις μεγάλες μπάλες, στα γεμίσματα. Μείναμε στο τέλος ικανοποιημένοι από το βαθμό. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο Β` μέρος, βάσει συνθηκών. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών μας.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πραγματικά ήταν συγκινητικός. Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια ανάλογη συνέχεια».

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Πάντα περιμένεις κάτι παραπάνω αλλά παίζαμε και με μια ομάδα η οποία έχει βαριά φανέλα και καλή δυναμική. Αν δε βάλεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς, δεν μπορείς να τελειώσεις ένα παιχνίδι. Εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση στο Β` μέρος. Συνεχίζουμε βήμα-βήμα. Περαστικά στον Ηλιάδη που ο τραυματισμός του είναι ένα γεγονός που μας επηρέασε όλους».

Διαβάστε επίσης