• 20 Μαΐου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη» 

 Γιώργος Αγγελίδης: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη» 

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αγγελίδης:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Υπάρχει άγχος πριν τον αγώνα. Σίγουρα αυτά τα παιδιά έχουν παίξει πολλά φιλικά όλο αυτό τον καιρό αλλά μιλάμε για μια νέα ομάδα η οποία έχει νέα παιδιά σε ηλικία που φοράνε μια βαριά φανέλα.

Είναι λογικό να υπάρχει άγχος την πρώτη αγωνιστική. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και την πρώτη νίκη που κάναμε στο γήπεδο μας. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να παίξουμε ποδόσφαιρο, είχαμε την κατοχή. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Στο β` μέρος από τη στιγμή που μπήκε το γκολ, ανοίξανε  περισσότεροι οι χώροι και βρήκαμε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις και να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Κάναμε τελικά τρία όμορφα γκολ και είμαστε σε μεγάλο βαθμό ευχαριστημένοι.

Αυτό το παιχνίδι μας ανοίγει λίγο παραπάνω τα φτερά για τη συνέχεια. Εύχομαι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στην ομάδα του Άρη Αβάτου που ήταν μια αξιόμαχη ομάδα η οποία για 45 λεπτά μας δημιούργησε προβλήματα, μας έκλεισε τους χώρους και δυσκολευτήκαμε πολύ να ανοίξουμε την άμυνα του».

Διαβάστε επίσης