• 4 Μαΐου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης: « Δύσκολα θα ξεχωρίσει το φαβορί στην Α` κατηγορία»

 Γιώργος Αγγελίδης: « Δύσκολα θα ξεχωρίσει το φαβορί στην Α` κατηγορία»

Δηλώσεις για τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Βύρωνα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αγγελίδης. Επίσης αναφέρθηκε στο ματς που πέρασε με τους Αντιφιλίππους και σε αυτό που έρχεται με το Χαλκερό.

Ακόμη τόνισε ότι βάση των 3 πρώτων αγωνιστικών δύσκολα θα ξεχωρίσει το φαβορί στην Α` κατηγορία για την άνοδο στη Γ` Εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελίδη στην «Αθλητική Πρωινή».

Για τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Βύρωνα στα 3 πρώτα παιχνίδια: « Σίγουρα οι φιλοδοξίες που έχουμε όλοι μας, προπονητής, παίκτης, διοίκηση, δεν είναι να έχουμε στις 3 πρώτες αγωνιστικές 4 βαθμούς.  Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες  που μας έχουν επηρεάσει.  Παίξαμε ενδιάμεσα Κύπελλο με το Νέστο και αυτό σίγουρα μας επηρέασε όσον αφορά την κούραση.  Επίσης και οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν αμελητέες. Ηταν πολύ καλές ομάδες. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος η Αναγέννηση Λιμεναρίων  που έχει δύσκολη έδρα ενώ επίσης με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι της Καβάλας  και πρόσφατα παίξαμε  με τον  Μ. Α Αντιφιλίππων που είναι πάντοτε υπολογίσιμος.  Ηρθε στο Βερούλειο με δυο νίκες και αήττητος στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ».

Για το ματς που πέρασε κόντρα στον Μ. Α Αντιφιλίππων: « Νομίζω ότι είναι δίκαιο, παρόλο που δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Δεχθήκαμε το γκολ και ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία ακόμη στο β` μέρος.  Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, απειλήσαμε σε  4 φάσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν σε καλή μέρα αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το παιχνίδι που έρχεται με το Χαλκερό: « Εχει αλλάξει η ψυχολογία στο Χαλκερό όπου έκανε την πρώτη νίκη με τον Πλατανότοπο.  Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Ολες οι ομάδες στην κατηγορία μας, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

Τα γενικά συμπεράσματα για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές: « Γενικά υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Θα δούμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα.  Δε μπορείς να προβλέψεις κάποιο αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι.  Δύσκολα θα ξεχωρίσει το φαβορί και νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο».

 

Διαβάστε επίσης