Γιόρτασαν οι εργολάβοι ηλεκτρολόγοι σε Θάσο και Πόρτο Λάγος

 Γιόρτασαν οι εργολάβοι ηλεκτρολόγοι σε Θάσο και Πόρτο Λάγος

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας επέλεξε φέτος να κάνει την την καθιερωμενη αρτοκλασία του την ημέρα του Αγιου Πνεύματος στο Πόρτο Λάγος στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Οι συνάδελφοι αλλά και συνταξιουχοι ηλεκτρολόγοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκτός υποχρεώσεων δουλειάς σε ένα πραγματικά εορταστικό κλίμα, αφού η εκδρομη ήταν ημερήσια. Μετά την αρτοκλασία απόλαυσαν τον καφέ τους στην Χιλή της Αλεξανδρούπολης , όπου συναντήθηκαν με το Δ. Σ. του ΣΕΗ Έβρου , το οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά των καφέδων και αναψυκτικών μας. Αμέσως μετά πήγαμε για το καθιερωμένο ουζάκι στο Φανάρι Κομοτηνής.

Οι συνάδελφοι της Θάσου τέλεσαν την αρτοκλασία στον Ιερό Ναο Αγίου Ιωάννου στη Σκάλα Μαριές, στην συνέχεια και αυτοι ήπιαν το ουζάκι τους σε μαγαζί της περιοχής .
Το Δ.Σ του ΣΕΗ Καβάλας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και του χρόνου να είμαστε γεροί και να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί και αυτοί που δεν μπόρεσαν φέτος να συμμετέχουν του χρόνου να είναι μαζί μας. Άλλωστε , Καλώς ή κακώς, το αύριο δεν είναι μακριά. (Πηγή ιστοσελίδα συνδέσμου)

 

 

Διαβάστε επίσης