• 22 Μαΐου 2024,

Γιορτάστε την Τέχνη της Βιβλιοθεραπείας στην Καβάλα!

 Γιορτάστε την Τέχνη της Βιβλιοθεραπείας στην Καβάλα!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς τα βιβλία μπορούν να θεραπεύσουν, να εμπνεύσουν και να μεταμορφώσουν τη ζωή μας; σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη μαγεία της Bιβλιοθεραπείας σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και τις Εκδόσεις Φυλάτος.

Η προσκεκλημένη μας, Στεφανία Τσακιράκη, είναι Καβαλιώτισσα Art-Therapist, Βιβλιοθεραπεύτρια και Συγγραφέας. Σε αυτήν την ξεχωριστή Γιορτή Βιβλιοθεραπείας θα μας εισάγει σε αυτήν την τέχνη μέσα από ένα Σεμινάριο Βιβλιοθεραπείας αλλά και Παρουσιάζοντας το βιβλίο της ”Η τέχνη μου να Είμαι εγώ” (εκδόσεις Φυλάτος).

Τη συζήτηση θα εμπλουτίσουν ο Ανδρέας Vikalpo Βαρδάκας, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, η Καλλιόπη Σωτηρέλη, Καθηγήτρια αγγλικών & Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμωτής, και η Νέλη Τερζούδη, Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Συντονίζει η Κατερίνα Τσαούση, Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί και τα εγκαίνια της δημιουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Ας γιορτάσουμε μαζί αυτό το σημαντικό γεγονός που ανοίγει νέα παράθυρα στον κόσμο της γνώσης και της ανάπτυξης. Κάθε νέα βιβλιοθήκη είναι παράθυρο στον κόσμο και πρέπει να γιορτάζεται! Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας “Βασιλης Βασιλικός”.  Είσοδος Ελεύθερη – Σας περιμένουμε!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης