• 20 Απριλίου 2024,

Γιορτάζουν τα 80 Χρόνια Οδηγισμού στην Καβάλα

 Γιορτάζουν τα 80 Χρόνια Οδηγισμού στην Καβάλα

Στo πλαίσιο του διήμερου εορτασμού των 80 χρόνων, το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τον νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης συλλογής πλαστικών καπακιών και φιαλών νερού με τίτλο:

«Φέρε το καπάκι, να γίνει καροτσάκι».

Καλούμε, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στην Πλατεία του Καπνεργάτη από 11:00 – 13:00, όλους τους φίλους, τους φορείς, σχολεία, φροντιστήρια, ιδιώτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί στη συγκέντρωση καπακιών, με στόχο την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου για έναν συμπολίτη μας!

Ο διήμερος εορτασμός των 80 χρόνων ολοκληρώνεται, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας, με την επετειακή εκδήλωση “Το μέλλον γνωρίζει το παρελθόν του”.

Ελάτε να γιορτάσουμε τα 80 Χρόνια Οδηγισμού στην Καβάλα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας.

Η κα Νοέλ Μπάξερ συγγραφέας θα μας μιλήσει για “Τα διαχρονικά οφέλη του Οδηγισμού για έναν Νέο” και η κα Κουλουρά Θεοδώρα, Δρ. Χημικός Μηχανικός, Αναπλ. Διευθύντρια «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης»  για “Εθελοντισμός και  επαγγελματικές προοπτικές”.

Η εκδήλωση θα έχει μουσικό φινάλε “Με μια κιθάρα και μία φωνή” από τον Θανάση Κωνσταντινίδη.

Σας περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης