• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Γιορτή προσωπικού και κοπή πίτας Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 Γιορτή προσωπικού και κοπή πίτας Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του προσωπικού και η κοπή της Βασιλόπιτας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Την εκδήλωση τίμησε και ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος ο οποίος αναφέρθηκε στον πολύτιμο ρόλο που διαδραματίζει το ΚΑΑ ΛΥΔΙΑ στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και ευχήθηκε το προσωπικό και οι ασθενείς να είναι υγιείς και να προσφέρουνε σε όσους έχουνε ανάγκες ίασης με την βοήθεια του Ύψιστου.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Ζαχαράκης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, το οποίο προσφέρει το ιατρικό, θεραπευτικό, νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό επισημαίνοντας πως κάθε χρόνο θα πρέπει να είναι ο σημαντικότερος στόχος όλων.

Τόνισε ότι το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Ευρώπης με τον πιο σύγχρονο ρομποτικό εξοπλισμό και ευχήθηκε σε όλους τους συντελεστές και τις οικογένειες τους υγεία και κάθε καλό για την Νέα Χρονιά.

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας τιμήθηκε ο ιατρός καρδιολόγος κ. Ευάγγελος Μαντζαλάρδας σε αναγνώριση της προσφοράς του προς τους ασθενείς του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Στην εκδήλωση παρέστη και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γεώργιος Δαλακούρας. Τέλος η βραδιά συνεχίστηκε με το αμείωτο γλέντι του προσωπικού.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης