• 19 Μαΐου 2024,

Γιορτή τουρνουά (Κ-11) στα γήπεδα των “Σφαγείων”

 Γιορτή τουρνουά (Κ-11) στα γήπεδα των “Σφαγείων”

 

Σε μεγάλη γιορτή κατάφεραν να μετατρέψουν οι άνθρωποι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ το τουρνουά (Κ-11) που διοργάνωσαν σε συνεργασία με την ΕΠΣ Καβάλας, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Μία εκδήλωση που απέσπασε πολύ ζεστά και θετικά μηνύματα από όλους τους συμμετέχοντες, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αλλά και απλούς φιλάθλους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Η μεγάλη συμμετοχή σωματείων και ποδοσφαιριστών στο τουρνουά είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που φανερώνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την Ένωση και τα σωματεία στα τμήματα υποδομής. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι το μέλλον του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού μας.

Η παρουσία του Καβαλιώτη πρώην ποδοσφαιριστή, κ. Νίκου Καραγεωργίου, στο τουρνουά έδωσε άλλη διάσταση στη διοργάνωση, αφού εκτός από ένα ποδοσφαιρικό ίνδαλμα αποτελεί κι ένα πρότυπο ανθρώπου για τα παιδιά.

Ο κ. Καραγεωργίου μίλησε σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους έδωσε συμβουλές και στο τέλος τους απένειμε τιμητικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

 

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης