Γκάφα της ΕΡΤ- Εμφάνισε εν ζωή τον μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο!

 Γκάφα της ΕΡΤ- Εμφάνισε εν ζωή τον μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο!

Σύμφωνα με σχόλιο και σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας Protagon.gr η ΕΡΤ ασχολούμενη με το θέμα της συμφωνίας κράτους- εκκλησίας εμφάνισε κάρτα όπου εμφανίζονταν να κάνει δηλώσεις ο μακαριστός Μητροπολίτης Προκόπιος. Έκαναν λάθος αφού η συνέντευξη ήταν με τον Μητροπολίτη Στέφανο.

Η ιστοσελίδα εκτός από την φωτογραφία του στιγμιότυπου έκανε το ακόλουθο σχόλιο: 

Είσαι ένας καλός χριστιανός σε ένα καφενείο στην Καβάλα, στη Θάσο ή γενικά στην περιοχή. Μια τηλεόραση είναι ανοιχτή και παίζει. ΕΡΤ.

Δεν ακούς, αλλά χαζεύεις τους τίτλους για να δεις τι παίζει. Και διαβάζεις ότι στις ειδήσεις της ΕΡΤ1 έχει βγει σε τηλεφωνική σύνδεση ο Προκόπιος Τσακουμάκας, μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για να σχολιάσει τα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου.

Εκεί, αν είσαι ένας καλός χριστιανός που τιμάς την ενορία και τη μητρόπολή σου ή σού έρχεται εγκεφαλικό, ή συνειδητοποιείς ότι η δευτέρα παρουσία ήρθε, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ – φυσικά στην ανεστημένη ΕΡΤ.

Ο μακαριστός Προκόπιος εκοιμήθη αιφνιδίως το καλοκαίρι του 2017, αλλά στην ΕΡΤ δίνει τηλεφωνική συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2018, με τη φωτογραφία του μάλιστα.

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων βέβαια, είχε προλογίσει το θέμα λέγοντας ότι θα μιλούσε ο μητροπολίτης Στέφανος, ο διάδοχος του μακαριστού Προκόπιου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σου βγει στον αέρα…

Πηγή: Protagon.gr

 

Διαβάστε επίσης