• 25 Απριλίου 2024,

Γουντσίδης: Νέο κατάστημα στη Νέα Πέραμο Καβάλας

 Γουντσίδης: Νέο κατάστημα στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Η αλυσίδα Super Market Γουντσίδης Α.Ε. (ιδρυτικό μέλος του ΕΛ.ΟΜ. Α.Σ.) συνεχίζοντας το πολυετές πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων της στη Βόρεια Ελλάδα, πριν λίγες ημέρες εγκαινίασε το 22ο, κατά σειρά, κατάστημα Super Market στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Στο νέο κατάστημα Super Market Γουντσίδης στη Νέα Πέραμο Καβάλας, οι καταναλωτές θα συναντήσουν έναν αναβαθμισμένο χώρο λιανικής πώλησης προϊόντων 1000 τ.μ. που περιλαμβάνει τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείο, αρτοζαχαροπλαστείο, τμήμα με έτοιμο φαγητό αλλά και ένα ιδιόκτητο άνετο parking.

Η αλυσίδα Super Market Γουντσίδης Α.Ε. που για περισσότερα από 70 χρόνια διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις τοπικές αγορές των νομών Δράμας, Καβάλας & Σερρών, πορεύεται με βάση τις αρχές και τη φιλοσοφία των ιδρυτών της για εξέλιξη μέσω της στήριξης της τοπικής παραγωγής και οικονομίας («We Αct & Do Local»), προσφέροντας στους καταναλωτές εξελιγμένες υπηρεσίες και σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα, την άνεση αλλά και την φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού της αναπτύσσει (πάντα) σύγχρονα καταστήματα Super Market, τα οποία (κατά συνέπεια) αποτελούν πολύ σημαντικές επενδύσεις για τις τοπικές κοινωνίες της κάθε περιοχής δραστηριοποίησης.

Πηγή : www.businessnews.gr

 

Διαβάστε επίσης