• 3 Μαΐου 2024,

Γρηγόρης Αϊβαζίδης στους 93,7: « Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος για την Α1»

 Γρηγόρης Αϊβαζίδης στους 93,7: « Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος για την Α1»

Δηλώσεις στους 93,7 για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια του ΑΟΚ επί του Αστέρα Τρικάλων και τη συνέχεια στα πλέι οφ, έκανε ο προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Αϊβαζίδης. 

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρικάλων;

Απάντηση: Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε γενικές γραμμές στις ανάγκες του παιχνιδιού.  Ήταν όλοι πολύ καλοί. Υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια αλλά μας βοήθησε πολύ ο κόσμος και όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του.

Τώρα θα παίξουμε στα πλέι οφ ανόδου.  Πρώτος αντίπαλος μας θα είναι το Ηράκλειο Κρήτης. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αν περάσουμε από το Ηράκλειο θα συνεχίσουμε με το νικητή του αγώνα Παναθηναϊκού- Κομοτηνής.

Μπορεί να ξαναβρεθούμε αντίπαλοι με την ομάδα της Κομοτηνής.

Πιστεύω να μην παρουσιάσουμε αν γίνει κάτι τέτοιο το πρόσωπο που δείξαμε εκεί στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό κακό παιχνίδι που μας στοίχισε την πρώτη θέση. Η ομάδα έδειξε μια σταθερότητα εκτός από τη συγκεκριμένη εμφάνιση στην Κομοτηνή. Είναι αυτό που λέω από την αρχή της χρονιάς ότι φοβάμαι μόνο την ομάδα μου και όχι τους αντιπάλους. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια και δεν ξεφεύγουμε δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη πεντάδα από αυτή του ΑΟΚ. Απλά έχουμε μια πολύ καλή πεντάδα αλλά όχι πολλές επιλογές στον πάγκο. Αναγκάζομαι να παίξω και εγώ όταν υπάρχουν προβλήματα με τα φάουλ.

Ερώτηση: Η παρουσία φέτος του κόσμου ήταν μεγάλη στα παιχνίδια εντός έδρας, αυτό έχει να κάνει και με την ένταξη σας στον ΑΟΚ;

Απάντηση: Πιστεύω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ήταν ένα μεγάλο βήμα που έγινε.  Ο κόσμος όντως φέτος μας βοήθησε πολύ σε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω να φεύγει ευχαριστημένος από το κλειστό. Έρχονται και νέα παιδιά να μας δουν. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Ερώτηση: Υπάρχει αισιοδοξία ότι του χρόνου ο ΑΟΚ θα παίξει στην Α1;

Απάντηση:  Πάντα είμαι αισιόδοξος. Αυτό το έχω σε όλα μου τα χρόνια που είμαι στα γήπεδα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθώ να νικήσω.

 

 

Διαβάστε επίσης