• 20 Απριλίου 2024,

Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου: «Χρυσή» έκπληξη η Κουρουξού (φωτογραφίες)

 Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου: «Χρυσή» έκπληξη η Κουρουξού (φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε η παρθενική εμφάνιση του συλλόγου μας σε αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Οι αθλήτριες μας της Ενόργανης Αριάδνη Φωτη, Χωλίδου Γεωργία, Κουρουξού Ευαγγελία και Κωνσταντινίδου Αναστασία πραγματοποίησαν εξαιρετικές εκτελέσεις σε όλα τα όργανα στους αγώνες της 1ης φάση της Β’ Περιφέρειας που έγιναν στην Θεσσαλονίκη σήμερα 22 Μαΐου και έδειξαν ότι σε 2 εβδομάδες στους τελικούς της Αλεξανδρούπολης θα είναι ακόμα πιο έτοιμες και θα πλασαριστούν σε ακόμα ψηλότερες θέσεις.

Η έκπληξη των αγώνων έγινε από την αθλήτρια του συλλόγου μας Κουρουξού Ευαγγελία που με υψηλού επιπέδου εκτελέσεις σε όλα τα όργανα κατάφερε να κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο ατομικό, στη Δοκό ισορροπίας, στο Δίζυγο και στις ασκήσεις Εδάφους ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα.

Με το καλημέρα ο σύλλογος μας δηλώνει παρών όπως δυναμικό παρών δηλώνει πλέον και ο Δήμος Παγγαίου στην οικογένεια της γυμναστικής! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τους προπονητές αλλά και τους γονείς των αθλητριών που είναι οι αφανείς ήρωες!

πηγή: Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου

Διαβάστε επίσης