Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου:  Θετική παρουσία στη Μίκρα (φωτογραφίες)

 Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου:  Θετική παρουσία στη Μίκρα (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε χθες στη Μίκρα ο αγώνας της Α Φάσης της Β’ Περιφέρειας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο (200 αθλήτριες) και ο σύλλογος μας ήταν εκεί και συμμετείχε με πλήρη ομάδα στην Κατηγορία των Παγκορασίδων Β 7-8 ετών. Ο αγώνας αποτέλεσε ένα πρώτης τάξεως τεστ ενόψει της τελικής φάσης που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Σύλλογος μας κατέλαβε την 7η θέση στο ομαδικό ανάμεσα σε 16 που συμμετείχαν στον αγώνα καταφέρνοντας στην πρώτη του συμμετοχή σε ομαδικό αγώνα να πλασαριστεί ανάμεσα σε κορυφαίους και παραδοσιακούς συλλόγους της Ενόργανης Γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας.

Στο σύνθετο ατομικό η περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας Κουρουξού Ευαγγελία κατέλαβε την 4η θέση καθώς δύο ατυχίες (πτώσεις) στη δοκό της στέρησαν έναν βαθμό με αποτέλεσμα να χάσει την 1η θέση για μόλις 0,800 εκατοστά.

Στην κατηγορία των 7 ετών η Αναχωρλή Κατερίνα κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα στην παρθενική της συμμετοχή σε αγώνα πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση σε όλα τα όργανα. Στην κατηγορία των 8 ετών η Φώτη Αριάδνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους εκτελώντας το πρόγραμμα της υποδειγματικά ενώ η Κουρουξού Ευαγγελία ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση και στο Άλμα αλλά και στο Μονόζυγο.

Η Χωλίδου Γεωργία και η Κωνσταντινίδη Αναστασία με την πολύ καλή τους παρουσία σε όλα τα όργανα βοήθησαν την ομάδα να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να επισφραγιστεί η ανοδική πορεία του Συλλόγου μας, σαν μια δύναμη που ήρθε για να μείνει και να ανέβει στην κορυφή της Ενόργανης Γυμναστικής!

Το αποτέλεσμα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους και τους προπονητές μας Μαμούτη Αικατερίνη και Κουρουξού Θωμά που έχουν επισημάνει πολλές φορές ότι τα παιδιά των περιφερειακών συλλόγων αλλά και ιδιαίτερα του συλλόγου μας έχουν εκτός από τις συναθλήτριες των άλλων συλλόγων, να ανταγωνιστούν και τις συνθήκες προπόνησης που δεν είναι οι κατάλληλες, λόγω έλλειψης κατάλληλου χώρου προπόνησης καθώς και οργάνων γυμναστικής.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που και αυτοί καθημερινά κάνουν τον δικό τους αγώνα.

πηγή: Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου

Διαβάστε επίσης