H επόμενη αξιολόγηση τον Σεπτέμβριο

 H επόμενη αξιολόγηση τον Σεπτέμβριο

Το επόμενο ραντεβού της κυβέρνησης με τους δανειστές την αξιολόγηση και την αντοχές της έχει προγραμματισθεί για τον Σεπτέμβριο όπου σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα τον εργασιακό χώρο το περιμένει ένα νέο σοκ αφού οι δανειστές θα ζητήσει την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού , καθώς και την επιδότηση εργασίας.

Αυτό για τους νεοπροσλαμβανόμενους αφού για τους ήδη εργαζόμενους θα προταθεί αυτό ο επομερισμός αυτού του ποσού στους μισθούς των 12 μηνών.

Καταλαβαίνετε οτι η κυβέρνηση μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να ετοιμάζεται για άλλη μια μετωπική σύγκρουση με τα λαϊκά στρώματα και τον εργασιακό τομέα αφού η κατάργηση του 13ου και 14 μισθού για πολλούς μπορεί να αποτελέσει και αιτία “πολέμου”.

Καταλαβαίνετε οτι αν ο Τσίπρας μέχρι τότε δεν έχει καταφέρει να “χρυσώσει το χάπι” θα κινδυνέψει ακόμα και με πτώση αφού ήδη θα κουβαλάει στις πλάτες του και τις απώλειες απο την ψήφιση του ασφαλιστικού.

Αν ο Τσίπρας καταφέρει να περάσει και τα εργασιακά χωρίς να πέσει τότε θα περάσει στην ιστορία ώς ο άτρωτος πρωθυπουργός της χώρας.

Ηδη Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στις μεταξύ τους συνομιλίες απορούν με τις αντοχές της κυβέρνησης και βγάζουν το καπέλο στον Τσίπρα που έχει καταφέρει να περάσει όλους αυτους τους νέους νόμους χωρίς , όπως λένε “ να ανοίξει μύτη”.

Αυτά που έχει περάσει ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να τα περάσει οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση εκτός απο την κυβέρνηση της αριστεράς που για πρώτη φορά τα πήγε περίφημα και εξέπληξε ακόμα και τους δανειστές της χώρας μας.

Απλά μου δίνεται η εντύπωση οτι οι εταίροι που έχουν πάρει χαμπάρι οτι ο Τσίπρας ψηφίζει τα πάντα τους έχει ανοίξει η όρεξη και ζητάνε και μέτρα πέρα της συμφωνίας του καλοκαιριού του 2015.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να το λύσει ο Τσίπρας τώρα πριν θεριέψει και τον καταπιεί.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και ζούμε στιγμές καλοκαιριού 2016 αν και αυτή την εβδομάδα υπάρχει μια στάθεια του καιρού μέχρι και την Τετάρτη με αρκετές ασθενείς βροχούλες στο πρόγραμμα.

Αυτή την εβδομάδα σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 27-28 βαθμούς και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για το καλοκαίρι που έχουμε μπροστά μας και θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα αν ήταν δροσερό χωρίς καύσωνες και αποπνικτικούς νοτιάδες.
Και ενω οι περισσότεροι έλληνες ψάχνουν να βρούνε τρόπου για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην νέα φοροκαταιγίδα που έρχεται η Ελένη του ALPHA κάνει test drive το νέο αυτοκίνητο της που όπως όλα δείχουν θα είναι ένα θηριώδες τζίπ το οποίο θα την βοηθήσει να κυκλοφορεί με ασφάλεια στους δύσκολους δρόμους της Άνδρου.

Τώρα θα μου πείτε αν δεν πάρει ένα τέτοιο τζιπ η Ελένη που γελάει και βγάζει λεφτά ποιός θα το πάρει ;

Διότι στην εκπομπή της η Ελένη αυτό κάνει.

Γελάει και γεμίζουν οι λογαριασμοί της χιλιάδες ευρώ.

Αυτό αγαπητοί μου αναγνώστες είναι μαγκιά και μάλιστα μεγάλη.

Η νέα δίαιτα που στην κυριολεξία σας κάνει άλλους ανθρώπους είναι η δίαιατα της μπανάνας.

Μια γυναίκα έτρωγε για δώδεκα ημέρες μόνο μπανάνες και είδε τρομερή αλλαγή στο σώμα της και όχι μόνο.

Εκτός του ότι έχασε κιλά απέκτησε και συναισθηματικά ευημερία.

Βέβαια εκτός απο τις μπανάδες έπινε πολύ νερό ενώ έκανε και γυμναστική.

Μετά απο 12 ημέρες τρώγοντας μόνο μπανάνες αν δεν γίνετε πίθηκοι μπορεί να γίνεται όλα τα υπόλοιπα.

Πάντως η κατανάλωση μπανάνας βοηθάει και στην όραση και στην απώλεια βάρους αλλά και στην μνήμη.

7 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία και πιο πρόσφατη δημοσκόπηση απο την εταιρία ALCO.

Η διαφορά για τα μέτρα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι μεγάλη ενώ προβληματισμό προκαλεί οτι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ της Φώφης ίσα που ξεπερνάει το 3,5%.

Μα εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν οτι τα άλογα που τραβάνε το κάρο είναι ψόφια;

Αν το έχουν καταλάβει γιατί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες να τα αλλάξουν ;

Καλή σας ημέρα , καλή δύναμη , καλή εβδομάδα και καλό καλοκαίρι !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης