• 24 Απριλίου 2024,

H “ΠΝΟΗ” έκοψε την πίτα της

 H “ΠΝΟΗ” έκοψε την πίτα της

Την Τετάρτη 12-2-2020 το βράδυ στο «Κουτούκι του Σαρρή» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη πλαισιωμένη από όλο το Δ.Σ., Α. Κάλφα, Ν. Ανέστη, Ε. Ψυρούκη, Γ. Καραγιαννοπούλου, Π. Κοθάλη και Ε. Λοϊζά, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική.

Τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν τις ευχές τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, η εκπρόσωπος και σύζυγος του βουλευτή Καβάλας κ. Γιάννη Πασχαλίδη Κα Στρατονίκη Πασχαλίδου, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, ο νομικός Σύμβουλος της ΠΝΟΗΣ κ. Μάρκος Αποστολίδης και οι υπεύθυνες των τμημάτων που λειτουργούν στην ΠΝΟΗ για το καλλιτεχνικό εργαστήρι η Κα Χαρίσση , για το Τμ. των Κοινωνικών Λειτουργών η Κα Δεμίρη και της Ενισχυτικής Διδασκαλίας η Κα Καρτερίνα Μπάτη.

Υπήρχαν τρία τυχερά πιττάκια. Βρέθηκαν τα δύο , τυχεροί ήταν η Κα Μαίρη Χρόνη και ο κ. Κώστας Καζανίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κα Σμαρώ Νικολαϊδου και τα μέλη του Δ.Σ. οι κυρίες Έφη Καντούρα και Δήμητρα Κωταντούλα -Καλαντζή, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ» Κα Νίκη Ανέστη και το μέλος του Δ.Σ. Κα Ελένη Ψυρούκη, η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας  Κα Άννα Γιοβανιού, ο Πρόεδρος των Φίλων της Παιδόπολης Καβάλας «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Γεώργιος Περιφεράκης και τα μέλη του Δ.Σ. οι κυρίες Μελίνα Παπακωνσταντίνου και Ελένη Φλούδα, η εκπρόσωπος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Κα Σταυρούλα Χρυσοπούλου,, η Πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας Κα Ρούλα Μελίδου, και η Γεν. Γραμματέας Κα Έφη Λοϊζά.

Πολλές ευχαριστίες: στους Φούρνους ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ για την προσφορά της βασιλόπιτας, στην Κα Έφη Τσουνάκα- Ηλιοπούλου που το  κοσμηματοπωλείο της πρόσφερε το ένα  δώρο και στο κατάστημα «ΜΕΤΑΛΛΟΝ» που πρόσφερε δύο δώρα για τα πιττάκια.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι. Για μια ακόμη φορά ήταν άριστη η περιποίηση του Γιάννη Σαρρή στους καλεσμένους της ΠΝΟΗΣ.

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Διαβάστε επίσης