Η Action Team κάνει τον απολογισμό του «Park Food Festival – Kavala»

 Η Action Team κάνει τον απολογισμό του «Park Food Festival – Kavala»

Μέσω του facebook η ομάδα Action Team κάνει τον απολογισμό του φετινού πολυσυζητημένου «Park Food Festival – Kavala» αναφέροντας τα εξής:

Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μικρή σύνοψη της πολυσυζητημένης μας δράσης «Park Food Festival – Kavala». Η προσπάθεια μας δεν ξεκίνησε σαν παιχνίδι, παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Υπήρξε συνειδητή και στοχευμένη. Συνειδητή γιατί απαιτείται δράση για την πόλη. Στοχευμένη γιατί πιστεύουμε σε μια συνολική αλλαγή που ίσως να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας. Μια αλλαγή πάντων, των κακώς κειμένων. Μια νέα αρχή!

Με τη μεγάλη μας προσπάθεια για την πραγματοποίηση του Park Food Festival αποδείξαμε ότι έχουμε μια κατεύθυνση διαφορετική από τα τετριμμένα, σε διαφορετικά επίπεδα, παρόλο που κατά την διάρκεια αυτής κάναμε λάθη. Άλλωστε, λάθη ΔΕΝ κάνει όποιος ΔΕΝ προσπαθεί. Η επιλογή μας να παλέψουμε για να πραγματοποιήσουμε ένα τέτοιο φεστιβάλ ήταν ιδεολογική, διότι είναι εσωτερική μας ανάγκη. Μια ανάγκη που από το μεγαλειώδες της προσέλευσης των πολιτών αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο δική μας. Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι ότι οι επισκέπτες το διασκέδασαν πραγματικά Σε πείσμα των καιρών και σε πείσμα των ανθρώπων που αντέδρασαν στο νέο, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με τον καθαρισμό όλων των χώρων που χρησιμοποιήσαμε. Το κάναμε απλά επειδή με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια, ολοκληρωμένη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο της πόλης, κύριο Θόδωρο Μουριάδη, χωρίς την ουσιαστική συνδρομή του οποίου δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το Food Festival. Επιπλέον νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την κυρία Ευαγγελία Δρακονάκη, τον κύριο Ηλία Τσαγκαλίδη και όλη την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας για την άψογη συνεργασία, τον κύριο Μάκη Παπαδόπουλο, τον κύριο Κώστα Αντωνιάδη, την ALFA Beer, το Ιχθυοπωλείο Καπετάνιος, τις επιχειρήσεις CLEANSOURCE, Παιχνίδια Μεταξάς, Φούρνοι Φελλαχίδη, Βύζικας Σκαλωσιές, Eat with D, Πυροπροστασία – Γεώργιος Αξαρλής, rockmadness, Χαρτόπολις, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους συντελεστές του φεστιβάλ. Πρώτα από όλα όμως ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που με την ηθική υποστήριξη σας και τα θετικά σας συναισθήματα μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε παρά τις οποίες αντιξοότητες.

Το Park Food Festival θα επαναληφθεί φυσικά και πάλι, του χρόνου, και μάλιστα με βάση τον σχεδιασμό μας, μεγαλύτερο και πλουσιότερο. Είναι δέσμευση μας απέναντι στους χιλιάδες επισκέπτες που γέμισαν με χαμόγελα και φωνές τον υπέροχο χώρο του πάρκου Φαλήρου. Όμως η δράση μας δεν σταματάει εδώ. Ήδη βρισκόμαστε σε διαδικασία δημιουργίας επίσημου μη κερδοσκοπικού νομικού προσώπου και ετοιμασίας νέων δράσεων για την πόλη μας. Η Καβάλα είναι γεμάτη χρώματα και τα γυαλιά που προσπαθούν να μας φορέσουν τα δείχνουν όλα ασπρόμαυρα. Καιρός να το αλλάξουμε αυτό. Τώρα είναι η ώρα για ΔΡΑΣΗ.

Action Team

 

 

Διαβάστε επίσης