• 28 Απριλίου 2024,

Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος

 Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος

Ηλίας Κυρίτσης: Από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Επέστρεψε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πραγματοποίησε αρκετές εξαιρετικές εμφανίσεις. Θα ήταν πολύ καλή είδηση να μείνει.

 

Γιάννης Καζαντζίδης: Επέστρεψε από τον Πανδραμαϊκό. Χρησιμοποιήθηκε σα δεξιός πλάγιος οπισθοφύλακας και ως αμυντικός μέσος. Θετική παρουσία. Σε πολλά ματς έκανε κατάθεση ψυχής. Πρέπει να μείνει και τη νέα σεζόν.

 

Βίλιους Αρμάλας: Ο νεαρός Λιθουανός κατέφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα προς το τέλος του πρωταθλήματος. Βελτιώθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. Άφησε σίγουρα υποσχέσεις.

 

Απόστολος Στίκας: Επέστρεψε το Γενάρη από τα Χανιά. Σαφώς βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Πάλεψε πολύ. Αγωνίστηκε μέχρι και αριστερό μπακ. Δεν το συζητάμε για το αν πρέπει να μείνει.

 

Μιχαήλ Μαρινάκης: Από τους πρώτους που ήρθαν το Γενάρη. Ξεκίνησε βασικός στο πρώτο παιχνίδι και μετά… χάθηκε επί Νούρι. Ο Διλμπέρης του έδωσε χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό. Ήταν όμως εκτός αγωνιστικού ρυθμού αν και προσπάθησε.

 

Δημήτρης Θωμαΐδης: Επέστρεψε από το Νέστο το Γενάρη. Αθόρυβος, φιλότιμος, ήταν καλός σε ορισμένα παιχνίδια. Σε άλλα είχε δύσκολο έργο απέναντι σε έμπειρους αμυντικούς μέσους. Φυσικά και πρέπει να είναι στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

 

Γιανίς Αμούρ: Αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ Β’. Ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ με Αγγελίδη/Διλμπέρη έπαιξε και ως αριστερό μπακ. Γρήγορος αλλά όχι ιδιαίτερα επικίνδυνες οι σέντρες του. Σαν αριστερό μπακ ίσως να ήταν καλύτερος. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στα τελειώματα.

 

Σουλεϊμάν Οκάν: Επέστεψε το Γενάρη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Έπαιξε και βασικός σε αρκετά ματς. Πέτυχε γκολ φάουλ με τον ΠΑΟΚ Β’. Καλά στοιχεία αλλά θέλει βελτίωση κυρίως στις πάσες του αλλά και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

 

Νίκος Σαμπανίδης: Καθοριστικό το γκολ που πέτυχε μέσα στον Ηρακλή. Αγωνίστηκε φουνταριστός αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Έδειξε μεγάλη διάθεση. Του βγήκε όμως η κούραση σε αρκετά παιχνίδια προς το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Ντα Σίλβα Καϊούμπι: Ο Βραζιλιάνος ήρθε με βαρύ βιογραφικό. Στην αρχή άκουσε πολλά από την κερκίδα, για ένα χαμένο πέναλτι κτλ. Στη συνέχεια έπεισε τους πάντες με τα γκολ που έβαλε και το πείσμα που έδειξε. Ποιοτικός παίκτης αλλά και αυτόν τον επηρέασε το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία.

 

Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς: Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ με 8 γκολ. Ξεκίνησε φουριόζος, είχε μια πτώση στην απόδοση του κάτι το οποίο τον οδήγησε στο να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Επανήλθε αλλά στα τελευταία παιχνίδια, δεν μπόρεσε να βγάλει πολλά πράγματα. Γενικά πρόσφερε αρκετά πράγματα.

 

Παναγιώτης Σταθάκης: Το γεγονός ότι ήταν αναπληρωματικός, δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός τερματοφύλακας. Κάθε άλλο.

 

Παντελεήμων Πανουργιάς: Βασικός στην αρχή, έχασε έδαφος με τον τραυματισμό του. Όταν επανήλθε δεν είχε τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό. Με καλές και μέτριες εμφανίσεις. Σίγουρα προσπάθησε.

 

Παύλος Γροσδάνης: Επηρεάστηκε από τον  τραυματισμό του, αφού ήταν εκτός ρυθμού για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα. Παίκτης που έβγαλε πάθος και μαχητικότητα σε όλα τα ματς που έπαιξε.

 

Χρήστος Ρέτσος: Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα. Είχε καλά τρεξίματα σε μερικά ματς αλλά και σε άλλα δεν μπόρεσε να φανεί. Κορυφαία του στιγμή η συμμετοχή του στον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ήταν η θετική έκπληξη στην αντεπίθεση του ΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ντράγκαν Νεντέλκοβιτς: Ένα σημαντικό λάθος που έκανε με τον Πανσερραϊκό (από το οποίο προήλθε το 2-2) του στοίχισε πάρα πολύ. Ο Νούρι έπαψε να τον έχει στα πλάνα του. Δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Στάθης Μπελεβώνης: Αγωνίστηκε σε αρκετές θέσεις. Από δεξί μπακ ως αμυντικός μέσος αλλά και πλάγιος επιθετικός. Χρήσιμος παίκτης, χωρίς να κάνει τη διαφορά.

 

Χριστόφορος Καραγιάννης: Φιλότιμος και με διάθεση σε όλα τα ματς που χρησιμοποιήθηκε. Κάπου του βγήκε η κούραση. Ήθελε δηλαδή να δώσει κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορούσε.

 

Σάντεϊ Αλίμι: Ο Νιγηριανός εκτός από ταχύτητα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Χρειάζεται να διορθώσει πολλά πράγματα στο τεχνικό κομμάτι. Περιμέναμε περισσότερα.

 

Ντίνο Μουσίγια: Ο Αυστριακός τέθηκε γρήγορα εκτός πλάνων του Νούρι αφού είχε περιττά κιλά. Σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Πανσερραϊκό αλλά πέραν αυτού δεν προσέφερε περισσότερα. Σε πολλά παιχνίδια ήταν και εκτός αποστολής. Καλή τεχνική όμως δε φτάνει μόνο αυτό.

 

Μίλος Σπάσιτς: Από τις καλύτερες προσθήκες του Γενάρη. Ο Σέρβος παίζοντας από τα αριστερά είχε πολύ καλή παρουσία. Πλήγμα ο τραυματισμός του στις Σέρρες. Ο ΑΟΚ το χρειαζόταν στα τελευταία κρίσιμα ματς.

 

Πάτρικ Έμπερτ: Ο Γερμανός ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Παίκτης που ξέρει πολλή μπάλα. Πήρε πάρα πολλές πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι του ΑΟΚ. Το μειονέκτημα του οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχτηκε. Οπότε σε κάποια ματς έμεινε έξω ενώ προς το τέλος φαινόταν κουρασμένος.

 

Μπάουμαν: Πήρε κάποιες συμμετοχές αλλά ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να προσφέρει. Έφυγε μάλιστα πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Λίγα πράγματα.

 

Σαεϊντ Χοσεϊνπούρ: Ο Ιρανός έπαιξε ελάχιστα. Δεν έπεισε. Έφυγε και αυτός πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Βρίσκεις εύκολα καλύτερους Έλληνες από αυτόν.

 

Κοέν: Έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια ως αλλαγή. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Μετά του παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μέση και δεν έπαιξε καθόλου.

 

Στέφαν Γιαράκοβιτς: Δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή με τους αργοναύτες. Ήταν από τις τελευταίες χρονικά μεταγραφές του ΑΟΚ ωστόσο αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποδείχθηκε σοβαρό κρατώντας τον εκτός σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

 

Με την ομάδα νέων του ΑΟΚ αγωνίζεται ο Σέρβος Στάκιτς ο οποίος αποκτήθηκε το Γενάρη. Δεν πήραν συμμετοχές από το Γενάρη και μετά στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ 2, οι νεαροί Παπαποστόλου, Γιαννακός και Θαλασσινός, οι οποίοι όμως αγωνίζονται με την ομάδα νέων του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης