Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τη Λάρισα – Νέο πρόβλημα με Έμπερτ

 Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τη Λάρισα – Νέο πρόβλημα με Έμπερτ

97 Κυρίτσης Ηλίας: Από τους λίγους παίκτες του ΑΟΚ που διακρίθηκαν στο ματς της Τετάρτης, κυρίως για δυο αποκρούσεις. Η μια ήταν στην κεφαλιά του Μαξιμένκο και η άλλη στο κοντινό πλασέ του Μιλτιάδη.

 

2 Καζαντζίδης Γιάννης: Αγωνίστηκε πάλι στη θέση του αμυντικού χαφ. Προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό. Μάλλον του βγήκε η κούραση σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού.

 

5 Πανουργιάς Παντελεήμων: Τραυματίστηκε στο 62′ και αντικαταστάθηκε. Η αλήθεια είναι ότι δε δέχθηκε και μεγάλη πίεση η άμυνα του ΑΟΚ. Θετικός σε γενικές γραμμές.

 

28 Καραγιάννης Χριστόφορος: Αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα. Φιλότιμη προσπάθεια μέχρι το 85` που αντικαταστάθηκε.

 

3 Σπάσιτς Μίλος: Πήρε αρκετές επιθετικές προσπάθειες από τα αριστερά αλλά δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε σε άλλα ματς. Επίσης οι της Λάρισας του έκλεισαν το πεδίο δράσης.

 

10 Σουλεϊμάν Οκάν: Αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού μέσου ή σαν οχτάρι. Δίπλα στον Καζαντζίδη. Στην αρχή έκανε σοβαρά λάθη. Προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ. Ένα από αυτά βρήκε το δοκάρι στο 46′. Είχε τρεις τελικές προσπάθειες. Στη συνέχεια έγινε αλλαγή. Δεν του ταιριάζει η θέση του αμυντικού μέσου.

 

87 Πάτρικ Έμπερτ: Η πάσα πάρε-βάλε στο Σταμένκοβιτς στις αρχές του β` μέρους ήταν η καλύτερη στιγμή του Γερμανού στο παιχνίδι. Γενικά έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, φάνηκε κουρασμένος, του βγήκε απογοήτευση. Δεν ήταν ο Έμπερτ που ξέραμε στα άλλα ματς.

 

72 Αμούρ Γιανίς: Έπαιξε πλάγια στην επίθεση για 45 λεπτά. Χωρίς θράσος, χωρίς ενέργεια με κάποιες σέντρες οι οποίες ήταν χωρίς ουσία. Θέλει βελτίωση.

 

30 Ντα Σίλβα Καϊούμπι: Συγκινητικός ο  Βραζιλιάνος προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό. Δεν πήρε πάσες κοντά στην αντίπαλη εστία.Έβγαινε πολύ πίσω από τη γραμμή κρούσης για να πάρει τη μπάλα. Έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση αλλά δεν έφτανε μόνο αυτός.

 

99 Σταμένκοβιτς Μπόγκνταν: Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει από την πάσα του Έμπερτ. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ είναι ντεφορμέ. Στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει το ρυθμό του.

 

Οι αλλαγές

46 Στάθης Μπελεβώνης: Πήρε τη θέση του Αμούρ στο 46′ αλλά δεν πρόσθεσε ενέργεια στην πλευρά που αγωνίστηκε. Προσπάθησε να βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

17 Αλίμι: Αγωνίστηκε ως αλλαγή στη θέση του Οκάν από το 61′ και μετά. Ο Νιγηριανός μάλλον πέρασε απαρατήρητος. Μια δυο καλές κινήσεις και τίποτα παραπάνω.

6 Αρμάλας: Μπήκε στη θέση του Πανουργιά ο οποίος τραυματίστηκε. Δεν ήταν κακός. Δεν έκανε λάθη.

47 Γροσδάνης Παύλος: Αγωνίστηκε όλα και όλα 8 λεπτά με τις καθυστερήσεις οπότε δεν κρίνεται.

 

Οι κινήσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη

Πρώτο παιχνίδι του Παναγιώτη Διλμπέρη στον πάγκο του ΑΟΚ. Με δεδομένη την απουσία του Θωμαΐδη από το χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε τον Οκάν αμυντικό μέσο σ` ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Στο 61′ με την είσοδο του Αλίμι στη θέση του Οκάν, έγινε ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα του ΑΟΚ, αλλά ευκαιρίες δεν έγιναν αφού γινόταν λάθη στην τελική πάσα κυρίως από τον Γερμανό Έμπερτ.

Φάνηκε ότι στη μέση… πονούσε ο ΑΟΚ. Στην επίθεση ξεκίνησε με τον Αμούρ τον οποίο τον άλλαξε στο ημίχρονο. Σε συνεργασία με τον Αγγελίδη προσπάθησε να διαχειριστεί τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Μεγάλο λάθος που δηλώθηκαν Θωμαΐδης και Σαμπανίδης να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι. Τουλάχιστον έπρεπε να παίξει ο Θωμαΐδης σε ρόλο αμυντικού μέσου. Εκεί όπου τελικά ήταν λίγες στον αριθμό οι επιλογές του.

Ο Ρέτσος που σε άλλα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε αμυντικός μέσος αυτή τη φορά δεν έπαιξε καθόλου. Ο Διλμπέρης έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, στη πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.  Μακάρι να τα καταφέρει…

 

10 κίτρινες ο Έμπερτ, χάνει δύο επιπλέον παιχνίδια

Ο Πάτρικ Έμπερτ συμπλήρωσε 10 κάρτες στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από δυο επόμενα ματς του ΑΟΚ. Η σκέψη είναι πάντως να παίξει κανονικά με Απόλλωνα Λάρισας και Πανσερραϊκό και να δηλωθεί με Ολυμπιακό Β’ και Ηρακλή. Είναι πάντως ένα επιπλέον πρόσθετο πρόβλημα για τον ΑΟΚ, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης