• 16 Μαΐου 2024,

Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τη Νίκη Βόλου

 Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τη Νίκη Βόλου

97 Ηλίας Κυρίτσης: Το πρώτο γκολ το δέχτηκε με πέναλτι ενώ το δεύτερο από τετ α τετ, οπότε δε φέρει ευθύνη. Δεν έκανε τη μεγάλη απόκρουση αυτή τη φορά.

 

22 Απόστολος Στίκας: Πάλεψε, προσπάθησε πάλι να πάρει επιθετικές ενέργειες αλλά είχε να κάνει με ποιοτικούς επιθετικούς και δεν πήρε πολλά ρίσκα.

 

6 Αρμάλας: Στο Α` μέρος κράτησε τη θέση του. Περισσότερο ανέλαβε το μαρκάρισμα του Κουσκουνά. Χωρίς να κάνει το μεγάλο παιχνίδι, δεν υστέρησε.

 

41 Στάθης Μπελεβώνης: Αντικατέστησε τον Καζαντζίδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Στα πρώτα 45 λεπτά η Νίκη Βόλου έπαιξε πολύ από την πλευρά του και με παίκτη παραπάνω πολλές φορές.

Αυτό δημιούργησε προβλήματα. Στην επανάληψη πήγε ο Μιράντα στην πλευρά του ενώ και πάλι έπαιξε η Νίκη Βόλου από τα δεξιά. Δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.

 

3 Μίλος Σπάσιτς: Επιθετικά στο πρώτο μέρος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες ενώ γενικά κάλυψε καλά την πλευρά του. Στο Β` μέρος όσο περνούσε η ώρα του έβγαινε κούραση και δεν είχε ενέργεια μέχρι τέλος.

 

19 Χρήστος Ρέτσος: Έτρεξε και βοήθησε στο πρώτο μέρος αλλά είχε να κάνει και με δυο πιο έμπειρους και ποιοτικούς μέσους τους οποίους είχε η Νίκη Βόλου. Στο δημιουργικό κομμάτι δε φάνηκε ιδιαίτερα.

 

18 Δημήτρης Θωμαΐδης: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια με το Ρέτσο. Δεν είχε μεγάλη κατοχή της μπάλας ο ΑΟΚ, προσπαθούσε να κλείσει τις τρύπες, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.

 

72 Γιαννίς Αμούρ: Αγωνίστηκε για 45 λεπτά. Δραστήριος αλλά με μέτρια τελειώματα ίσως και βιαστικά. Χρειάζεται να βελτιωθεί.

 

30 Αλίμι: Αγωνίστηκε και αυτός για 45 λεπτά. Με διάθεση αλλά και με βιαστικά λάθη. Δουλειά επειγόντως στη τεχνική του.

 

30 Καϊούμπι: Αγωνίστηκε στη θέση του επιθετικού χαφ. Πολύ καλός μέχρι το σημείο που έκανε το πέναλτι. Εκεί ήταν απρόσεκτη η ενέργεια του. Δε χρειαζόταν το μαρκάρισμα πάνω στον Μιράντα. Αδίκησε τον εαυτό του.

 

99 Σταμένκοβιτς: Ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης. Μάλλον έξω από τα νερά του. Δεν πήρε και πάσες. Κλεισμένος καλά από την αντίπαλη άμυνα. Αυτή τη φορά πέρασε απαρατήρητος.

 

Οι αλλαγές

14 Μπάουμαν: Μπήκε στο 45` στην αναμέτρηση και έπαιξε δίπλα στο Σταμένκοβιτς. Λίγα πράγματα, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

8 Μουσίγια: Ο Αυστριακός μπήκε ως αλλαγή στο 45` (επιστρέφοντας στη δράση μετά από 2(!) μήνες) και αντικαταστάθηκε στο 79′. Αργός και εκτός κλίματος. Του λείπουν παιχνίδια, είναι φανερό.

9 Νίκος Σαμπανίδης: Αγωνίστηκε περίπου 20 λεπτά. Μάλλον έπρεπε να μπει στο παιχνίδι νωρίτερα. Προσπάθησε να δώσει ενέργεια αλλά πλέον φαινόταν καθαρά ότι ο ΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα.

10 Σουλεϊμάν Οκάν: Μπήκε στο ματς για να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Δε βρήκε χώρους. Δεν μπόρεσε να φανεί.

 

Οι κινήσεις του Νούρι

Χρησιμοποίησε τον Μπελεβώνη στη θέση του Καζαντζίδη στη θέση του δεξιού πλάγιου μπακ. Έπαιξε με δυο αμυντικούς μέσους, Ρέτσο και Θωμαΐδη και με τον Καϊούμπι ελεύθερο στον κάθετο άξονα. Πήγε το Σταμένκοβιτς στη κορυφή της επίθεσης με πλάγιους Αμούρ και Αλίμι.

Στο ημίχρονο… κατάργησε τους πλάγιους. Θέλησε να βελτιώσει το πρόσωπο του ΑΟΚ αλλά το έκανε χειρότερο. Φόρτωσε τον άξονα στο Β` μέρος, με Σταμένκοβιτς, Μπάουμαν στην κορυφή της επίθεσης, Ρέτσο, Θωμαΐδη, Καϊούμπι και Μουσίγια στο κέντρο. Δεν του βγήκε το ρίσκο.

Στο τέλος έριξε στον αγώνα τα τελευταία του χαρτιά Σαμπανίδη και Οκάν αλλά δεν βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας. Ο Γερμανός ήταν… ντεφορμέ.

Διαβάστε επίσης