• 19 Μαΐου 2024,

Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με το Θεσπρωτό

 Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με το Θεσπρωτό

97 Ηλίας Κυρίτσης: Δεν ευθύνεται για το γκολ που δέχτηκε. Είχε μια θετική επέμβαση σε προβολή του Ζιώγα από πολύ κοντά. Στο β` μέρος έπαιξε και έξω από την εστία του αφού ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή.

 

2 Καζαντζίδης Γιάννης: Καλή εμφάνιση με συχνές προωθήσεις και μια καλή σέντρα όπου ο Σαμπανίδης είχε δοκάρι. Γενικά θετική παρουσία.

 

5 Πανουργιάς Παντελής: Δεν απέφυγε τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο και στο 46` έγινε αλλαγή από τον Αρμάλας. Με πολλή διάθεση αλλά ίσως και να μην το βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος.

 

22 Στίκας Απόστολος: Τα έδωσε… όλα. Πολλές  προωθήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό αν και φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα με το πόδι του. Ο κορυφαίος του ΑΟΚ.

 

3 Σπάσιτς Μίλος: Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν από τους καλύτερους του ΑΟΚ με πολύ καλή δουλειά στην αριστερή πτέρυγα. Λογικό ήταν να κουραστεί στην επανάληψη όπου έπεσε ο ρυθμό του.

 

8 Έμπερτ Πάτρικ: Ο Γερμανός προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό, πεισμωμένος για τη νίκη. Έχασε μια καλή ευκαιρία προς το τέλος του Α` μέρους ενώ με τις πάσες του δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

 

18 Θωμαΐδης Δημήτρης: Ικανοποιητική εμφάνιση για 45 λεπτά, με καλή σκέψη στο παιχνίδι του. Μάλλον του βγήκε η κούραση στην επανάληψη και έγινε αλλαγή.

 

72 Γιανίς Αμούρ: Πήρε πρωτοβουλίες, είχε μερικές καλές πλαγιοσκοπήσεις αλλά και μερικά τελειώματα μάλλον βιαστικά. Δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του αν και βελτιωμένος.

 

10 Οκάν Σουλεϊμάν: Έχασε μια κλασσική ευκαιρία στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όπου όλα θα ήταν διαφορετικά αν γινόταν το 1-0. Προσπάθησε στη συνέχεια αλλά στο ημίχρονο έγινε αλλαγή.

 

30 Καϊούμπι Ντα Σίλβα: Εδώ σηκώνει μάλλον μεγάλη συζήτηση. Ο Βραζιλιάνος έχασε ένα σίγουρο γκολ και η κερκίδα τα έβαλε μαζί του. Σίγουρα όλοι περιμένουνε πολλά περισσότερα απ` αυτόν βάσει παραστάσεων που έχει σε υψηλό επίπεδο. Προσπάθησε αλλά πάλι δεν του βγήκε. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Φυσικά είναι άδικο να τα ρίχνουμε όλα σε αυτόν. Όμως πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του.

 

99 Σταμένκοβιτς Μπόγκνταν: Πέτυχε το έκτο φετινό του γκολ. Άλλαξε ρόλους μέσα στο παιχνίδι και γενικά είχε μια καλή απόδοση.

 

Οι αλλαγές

14 Σαμπανίδης Νίκος: Ήταν άτυχος στη φάση με το δοκάρι. Έπαιξε 45 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης και έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς.

20 Αρμάλας: Ο νεαρός Λιθουανός ήταν θετικός από το 45` και μετά που χρησιμοποιήθηκε. Δεν έκανε λάθη.

47: Γροσδάνης Παύλος: Μπήκε με πολύ πάθος, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στα δεξιά ενώ μετά έπαιξε στον κάθετο άξονα. Φάνηκε η έλλειψη όμως αγωνιστικού ρυθμού από ον τραυματισμό του.

41 Μπελεβώνης Στάθης: Στο 73` μπήκε στη θέση του Θωμαΐδη και ήταν θετικός στο διάστημα το οποίο αγωνίστηκε.

17 Αλίμι: Αγωνίστηκε λίγο και φυσικά δεν κρίνεται.

Διαβάστε επίσης