• 20 Απριλίου 2024,

Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

 Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

Το πρώτο ματς του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το πρώτο δείγμα για ομάδα που τώρα φτιάχνεται και έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Πάμε να δούμε το τι έδειξαν αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν.

Ηλίας Κυρίτσης: Δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη έκανε μια σπουδαία απόκρουση στο 89′ κρατώντας τα 0-0 σε φάουλ του Βίλα. Πριν είχε μπλοκάρει εύκολα δυο-τρια σουτ των παικτών του Απόλλωνα.

Γιάννης Καζαντζίδης: Για πρώτη φορά έπαιξε με τον ΑΟΚ, στη θέση του αμυντικού μέσου. Κάλυψε πολλούς χώρους, έτρεξε πολύ, έβγαλε διάθεση. Παίρνει καλό βαθμό στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μίλος Σπάσιτς: Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από την αριστερή πλευρά. Στην επανάληψη μετά το 60` κουράστηκε αν και προσπάθησε να πάρει επιθετικές προσπάθειες. Περνάει πάντως στους καλύτερους της αναμέτρησης.

Απόστολος Στίκας: Σταθερός και χωρίς λάθη εδικά στο Α` μέρος. Ο Στίκας που γνωρίζαμε. Παίρνει καλό βαθμό αν και δεν είχε και τους σπουδαίους επιθετικούς απέναντι του.

Παντελής Πανουργιάς: Και αυτός πέτυχε στο ρόλο του. Σταθερός, χωρίς λάθη. Κάλυψε καλά το χώρο του.

Δημήτρης Θωμαΐδης: Ο… γνωστός Θωμαΐδης. Αθόρυβος και με πολλά τρεξίματα. Πάντως μπορεί και καλύτερα.

Ευστάθιος Μπελεβώνης: Έπαιξε κυρίως στα πλάγια και ίσως σε θέση που δεν την γνωρίζει και τόσο καλά. Βοήθησε κυρίως στην αμυντική τακτική.

Μιχάλης Μαρινάκης: Είχε διάθεση, έτρεξε αλλά στο δημιουργικό κομμάτι δεν του βγήκε το παιχνίδι. Περιμέναμε ίσως περισσότερα. Φυσικά μπορεί και καλύτερα.

Νίκος Σαμπανίδης: Θετική παρουσία παρά το γεγονός  ότι ο ΑΟΚ δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Παίρνει καλό βαθμό.

Villus Armalas: Ξεκίνησε τρακαρισμένος και έκανε κάποια λάθη. Στη διάρκεια βελτιώθηκε. Έχει πολύ καλό σωματότυπο. Μάλλον όμως δεν έχει συνηθίσει να παίζει δεξιά στην άμυνα.

Μπόγκταν Σταμένκοβιτς: Καλός παίκτης. Δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε. Μπορεί να προσφέρει πλάγια στην επίθεση αρκεί να παίρνει τις κατάλληλες πάσες.

Αλλαγές αγωνίστηκαν και οι: Κοέν, Γροσδάνης, Καραγιάννης οι οποίοι σίγουρα μπήκαν σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα και προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης