Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χρυσουπολη

 Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χρυσουπολη

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνιακού κώδικα.

Συνελήφθη την 29-3-2021 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του:

• 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
• 2 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.400 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
• 1 σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, αποτελούμενο από τέσσερις λαμπτήρες και θάλαμο καλλιέργειας, εντός του οποίου καλλιεργούσε 3 φυτά κάνναβης, ύψους 20 έως 30 εκατοστών.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, ο λαθραίος καπνός, το σύστημα καλλιέργειας και τα φυτά κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2017 – Μάιος 2020, προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παρέμβει στον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της στην πόλη της Καβάλας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Την 30-3-2021 και ώρα 10.00, στην επαρχιακή οδό Χρυσούπολης – Κεραμωτής, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή πέντε οχημάτων (3 Ι.Χ.Ε και 2 Ι.Χ.Φ.).

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 81χρονου ημεδαπού οδηγού και ο τραυματισμός τεσσάρων ακόμη ατόμων, τριών οδηγών και ενός επιβάτη στα οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης