• 19 Μαΐου 2024,

Η αποτίμηση του Σίτσα στους 93,7 για την πορεία του Αετού Ορφανού

 Η αποτίμηση του Σίτσα στους 93,7  για την πορεία του Αετού Ορφανού

Δηλώσεις για την πορεία του Αετού Ορφανού στους 93,7 έκανε ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας. Τόνισε ότι οι πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι υπερήφανοι για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ελάχιστοι περιμένανε η ακόμη και κανένας ότι ο Αετός θα τερμάτιζε στη 2η θέση του πρωταθλήματος;
Απάντηση:  Με την πορεία που είχε στην αρχή της χρονιάς λίγοι τον περιμένανε η ακόμη κανένας όπως είπατε. Είμαστε ένα χωριουδάκι  που έχουμε μόνο υπερηφάνεια γι` αυτό που καταφέραμε. Ηταν πολύ δύσκολο και δεν μπορείς να πεις εύκολα ότι ένα χωριό που έχει 1.200 κατοίκους έχει περάσει στη βαθμολογία την Καβάλα, το Νέστο και πολλές άλλες ομάδες σε αυτόν τον όμιλο. Είμαστε υπερήφανοι γι` αυτό που κάναμε. Νομίζω ότι ανταμείβεται ο κόπος της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή. Νομίζω ότι πρέπει να το ευχαριστηθούμε όσο κρατάει μέχρι να συμβεί κάτι ανάλογο για την ιστορία της ομάδας.  Σίγουρα μπορεί και να μην το περίμενε κανένας αλλά το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα γιατί είναι και απρόβλεπτο.
Μπορεί όλα να συμβούν.
Ερώτηση: Για το ματς με το Νέστο τι μπορούμε να πούμε;
Απάντηση: Εχουμε μια πλήρη εικόνα για τα κάποια παιδιά που δεν ήταν βασικοί στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιδιά έπαιξαν και με το Νέστο αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια.  Επίσης και ο Νέστος χρησιμοποίησε πολλά νεαρά παιδιά. Ηταν ένα ελεύθερο παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, όχι κάτι το ιδιαίτερο.   Υπήρχαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν, εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες.
Στο τέλος πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε.
Ερώτηση: Ποιο ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Αετού στο πρωτάθλημα και ποια η μεγαλύτερη πίκρα;  
Απάντηση: Συνάμα και τα δύο έρχονται από ένα παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερο μας μέσα στο Παραλίμνιο. Αν το κερδίζαμε θα φτάναμε και στην πρώτη θέση, που θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο τιμητικό για μας.  Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήμασταν σε θέματα τακτικής πάρα πολύ καλοί. Αξίζαμε κάτι παραπάνω εκτός από την ήττα.  Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ και μάλιστα όταν μείναμε και με 10 παίκτες. Δικαίως είπαν ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα που περάσαμε από το γήπεδο του πρωτοπόρου. Μας χειροκρότησαν στο τέλος. Ηταν το καλύτερο μας παιχνίδι και η πιο άδικη ήττα για μας.
Ερώτηση: Θα δώσετε κάποια φιλικά παιχνίδια στη συνέχεια;
Απάντηση: Εχω επαφές με τον Αρη Θεσσαλονίκης και αν το δεχτούνε θα γίνει ένα φιλικό όπως βέβαια και με άλλες ομάδες.  Βλέπουμε με την ΑΕΚ Καβάλας, ίσως με το Νέστο. Δεν θα το αφήσουμε γιατί υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό διάστημα. Πρέπει να το γεμίσουμε με φιλικά και προπονήσεις. Να μην μείνουν τα παιδιά χωρίς δράση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ερώτηση: Ο Νίκος  Λαμπίδης θέλει, ο Δημήτρης Σίτσας τι λέει για τη νέα χρονιά;
Απάντηση: Πρέπει μερικά πράγματα να τα βάλουμε κάτω.  Σίγουρα η διάθεση υπάρχει και από  τις δυο πλευρές. Υπάρχουν όμως  και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να δει κάποιος στη ζωή του.   Αν υπάρχει κρούση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας θα προτιμήσω  και εγώ κάτι περισσότερο για τον ευατό μου.
Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη συνεργασία που είμαστε με τον Αετό  δεν είμαι αρνητικός για τίποτα.

Διαβάστε επίσης