• 4 Μαΐου 2024,

Η Δόξα Θεολόγου τις εντυπώσεις, ο ελλιπής Βύρωνας τους βαθμούς(φωτογραφίες)

 Η Δόξα Θεολόγου τις εντυπώσεις, ο ελλιπής Βύρωνας τους βαθμούς(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Χρυσό αποδείχθηκε το γκολ του νεαρού Τουλγαρίδη στο 64` μετά από πολύ ωραία μεταβίβαση του Βλάχου. Ο Βύρωνας με πολλές ελλείψεις αλλά και τραυματισμούς μέσα στο ματς επικράτησε με 1-0 επί της Δόξας Θεολόγου που βάση της εικόνας που έδειξε δικαιούταν να μη χάσει.

Η ομάδα της Θάσου που αδικείται από τη βαθμολογική θέση της  απείλησε πολύ νωρίς την εστία του Παπάζογλου, κυρίως με το Μουσά.  Στο 5` από λάθος του Σιαματά, πλάσαρε άουτ μόνος του ο Μουσάς, στο 10` ο Μουσάς με ωραίο μακρινό σουτ βρήκε το κάθετο δοκάρι και στο 12` ο ίδιος σούταρε για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Παπάζογλου.  Στο 18` σουτ του Μαλίκι καλή απόκρουση του Παπάζογλου ενώ στο 26` το πλασέ του Χιονίδη που πήγαινε εστία κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αμυντικούς. Ο Βύρωνας στο πρώτο ημίχρονο απείλησε ελάχιστα την εστία του Παύλου Αγαθόπουλου.

Στην επανάληψη ο Βύρωνας βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 68` με τον Τουλγαρίδη ενώ είχε και μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Παντελίδη στο 81` που μπλόκαρε ο Αγαθόπουλος ενώ στο 90+ έχασε κλασσική ευκαιρία ο Βλάχος με σουτ για το 2-0.

Η Δόξα φωνάζει για τη διαιτησία.

Υπάρχουν τρείς φάσεις που σηκώνουν πολύ συζήτηση.  Στο 13` από κόρνερ του Χιονίδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο βοηθός Κουκούμης υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Στο 71` ο Χιονίδης έφυγε μόνος του αλλά ο βοηθός Δεδονάκης σήκωσε τη σημαία του ενώ στην εξέλιξη της φάσης είχαμε γκολ με σταματημένους όμως τους παίκτες του Βύρωνα.

Στο 85` ο Μουσάς ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Σεφερίδη. Η κάμερα που υπήρχε στον αγώνα ίσως μας διαφωτίσει περισσότερο αλλά σε πρώτη ματιά φαίνεται ότι ο Χιονίδης φεύγει από κανονική θέση ενώ δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μουσά.

Διαιτητής ήταν ο Τεφτερίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Παπάζογλου, Σάσσος 55` Πεφάνης, Λευτέρης, Αγγελίδης 56` Κεσαπίδης, Σιαματάς, Φαρσάκογλου, Μονιός 46` Σεφερίδης, Δελής, Παντελίδης, Βλάχος, Τουλγαρίδης 93` Καραδήμας.

Δόξα Θεολόγου: Αγαθόπουλος, Βογιατζής 80` Ζενέλι, Ζουλής, Πατσιαβούρας, Χατζηγεωργίου, Μαλίκι, Χιονίδης, Βιτάλι, Σόρα 63` Μετάνι, Πλατάκης,  Μουσάς.

Διαβάστε επίσης