• 26 Φεβρουαρίου 2024,

Η Εικαστικός Ντίνα Σιδηροπούλου συγχαίρει το μαθητή της, Γιάννη Τόνια, για τη διάκριση του (φωτογραφίες)

 Η Εικαστικός Ντίνα Σιδηροπούλου συγχαίρει το μαθητή της, Γιάννη Τόνια, για τη διάκριση του (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού για τη Παγκόσμια  Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο εορτασμού, συμμετείχε και το 22ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας στο διαγωνισμό ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε με θέμα: Ρύπανση από πλαστικά. Πιο συγκεκριμένα έστειλε 17 έργα μαθητών από διαφορετικές τάξεις.

Το έργο που διακρίθηκε και κέρδισε το ΠΡΩΤΟ βραβείο, ήταν αυτό του Γιάννη Τόνια, μαθητή της Γ’ τάξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέχτηκε μεταξύ 150 και πλέον έργα μαθητριών και μαθητών που συμμετείχαν απ’ όλα τα δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Καβάλας.

Το βραβείο απένειμε ο Αντιπ/ρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΠΑΜΘ κ. Χρήστος Γάκης, ο οποίος και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Για την εικαστικό κα Ντίνα Σιδηροπούλου (δημιουργό και της σειράς των εικαστικών παιδικών βιβλίων «Ο Αρκουδάκης») η χαρά ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Γιάννης Τόνιας είναι μαθητής της σχολής ζωγραφικής που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στη Καβάλα.

Η επιτυχία αυτή μάλιστα, έρχεται να επιβεβαιώσει και τη πολλή καλή δουλειά που κάνει με τα παιδιά. Τέλος η κα Σιδηροπούλου στέλνει  με την ευκαιρία και το συγχαρητήριο μήνυμα της λέγοντας:

Ντίνα Σιδηροπούλου: «Εύχομαι στον αγαπητό Γιάννη, να συνεχίσει να είναι  δημιουργικός και να αναδεικνύει το ταλέντο του σε κάθε ευκαιρία και διαγωνισμό. Είμαι περήφανη που ως δασκάλα του στη ζωγραφική, κατάφερα να τον βοηθήσω για να πετύχει τη διάκρισή του. Μπράβο του, το άξιζε».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης