• 19 Απριλίου 2024,

Η «Ελλάδα της Θάλασσας» στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου (φωτογραφίες)

 Η «Ελλάδα της Θάλασσας» στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου (φωτογραφίες)

Η συναυλία «Ελλάδα της Θάλασσας» με καλλιτέχνες από το Δήμο Παγγαίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας την προηγούμενη μέρα.

Ήταν μια ωραία βραδιά στον όμορφο χώρο της Ανακτορούπολης και η νέα γενιά καλλιτεχνών χειροκροτήθηκε από τους θαμώνες που παρακολούθησαν τη συναυλία. Η συναυλία κράτησε περίπου 2 ώρες. Ήταν μια προσεγμένη παράσταση που επιμελήθηκε ο μαέστρος Νίκος Μπογιάρης. Ο συνθέτης Γιώργος Ξουλόγης άνοιξε τη συναυλία με υπέροχο ορχηστρικό και στη συνέχεια η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, η Χρύσα Μαλακόζη, ο Μαρίνος Ματζάνας, ο Κ. Χατζηαντωνίου δικαίως με την παρουσία τους κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Φέτος στα κάστρα της Ν. Περάμου δεν έλαβε χώρα και λόγω της πανδημίας μια μεγάλη συναυλία με κάποιο γνωστό όνομα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Το τριήμερο 9-10-11 συμμετείχαν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις καλλιτέχνες από το Δήμο Παγγαίου.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην είσοδο του Κάστρου θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει τον οβολό του υπέρ των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Διαβάστε επίσης