Η ΕΠΟ αποφασίζει για το πρόγραμμα – ποια τα ενδεχόμενα για τους αγώνες του ΑΟΚ με Ασπίδα Ξάνθης και Απόλλων Παραλιμνίου

 Η ΕΠΟ αποφασίζει για το πρόγραμμα – ποια τα ενδεχόμενα για τους αγώνες του ΑΟΚ με Ασπίδα Ξάνθης και Απόλλων Παραλιμνίου

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα , τα φαινόμενα κακοκαιρίας επηρέασαν τελικά και την αγωνιστική δράση της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ΕΠΟ ευτυχώς έγκαιρα έστειλε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στις ΕΠΣ των ομάδων που συμμετέχουν στον 1ο, 2ο και 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έγγραφο ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες λόγω των φαινομένων αυτών. Το Ανθή Καραγιάννη καλύφθηκε σε όλο του το μήκος με χιόνι, ενώ παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα γήπεδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ΕΠΟ την Δευτέρα αναμένεται να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα με την αγωνιστική που αναβλήθηκε, οπότε ο ΑΟΚ σε αυτό το ενδεχόμενο θα παίξει με την Ασπίδα Ξάνθης, ή αν αποφασιστεί να οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική οπότε το επόμενο παιχνίδι του ΑΟΚ θα είναι πάλι στο Αθνή Καραγιάννη με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Η προπόνηση του ΑΟΚ μοιραία δεν πραγματοποιήθηκε και καιρού επιτρέποντος οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα γυμναστούν αύριο Κυριακή πιθανότατα στο κλειστό γυμναστήριο του σταδίου.

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής συνεχιστεί όπως προβλεπόταν για το τρέχον Σαββατοκύριακο, οι τιμωρίες λόγω καρτών των Ζέρη και Γαβριηλίδη παραμένουν ως έχουν με συνέπεια την απουσία τους στο επόμενο επίσημο παιχνίδι. Στα θετικά της σημερινής αναβολής μπορούμε να αναφέρουμε οτι ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ, Γιώργος Λίτσκας θα απουσιάσει μόνο απο ένα επίσημο παιχνίδι των αργοναυτών καθώς όπως είναι γνωστό έχει δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας από τις 16 Ιανουαρίου και έπειτα.

 

Διαβάστε επίσης