• 25 Απριλίου 2024,

Η εβδομάδα της “Μήδειας”

 Η εβδομάδα της “Μήδειας”

Δύσκολη φαίνεται ότι θα είναι αυτή η εβδομάδα όχι μόνο εξαιτίας της «Μήδειας» που την έχουμε συζητήσει νομίζω περισσότερο από όσο πρέπει αφού στην τελική είναι ένα καιρικό φαινόμενο και όχι η συντέλεια του κόσμου αλλά και λόγω της πανδημίας που συνεχίζει να καλπάζει και να κοκκινίζει περιοχές.

Χιόνια και κρύο μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο που φαίνεται ότι θα λήξει αυτός ο συναγερμός και θα ανοίξει ο δρόμος για την  άνοιξη που θα φέρει μαζί της και την οριστική μας απαλλαγή από την πανδημία.

Αρχές Μαίου θα αρχίσει η διαδικασία της αποδέσμευσης και το καλοκαίρι του 21 θα είμαστε κομπλέ ή περίπου κομπλέ !

 

Η «Μήδεια» όπως έχετε καταλάβει έφερε πολύ χιόνι το Σαββατοκύριακο και από σήμερα Δευτέρα πολύ κρύο που θα μας συνοδεύσει όλη αυτή την εβδομάδα.

Χτυπάει σε δύο φάσεις δηλαδή.

Άνοδο της θερμοκρασίας από το Σάββατο.

 

Πιθανή η παράταση του σχολικούς έτους σύμφωνα με τα λεγόμενα της Υπουργού Παιδείας της κ. Κεραμέως που θα πρέπει να έχει υπόψη της ότι μετά τις 15 Ιουνίου στην Ελλάδα γίνονται μόνο μπάνια στην θάλασσα.

Και να υπάρξει παράταση του σχολικού έτους θα είναι το πολύ για μία εβδομάδα , δέκα ημέρες.

 

Είναι σίγουρα ευχάριστη είδηση η επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδας της Fl στην οποία αγωνίζεται και ο ΑΟΚ και η έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Άντε να αρχίσουν να ζεσταίνονται οι μηχανές.

Αυτή αγωνιστική περίοδο θα είναι και η τελευταία που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην FL.

To καραβάκι του ΑΟΚ ανοίγει πανιά για άλλες θάλασσες.

 

Στο χωριό από όπου κατάγεται θα επιστρέψει σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι τουλάχιστον να κοπάσει όλος αυτός ο σάλος που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του.

Ο Φιλιππίδης θα πρέπει να συνηθίσει στους ρυθμούς του χωριού και να προσαρμοστεί γρήγορα γιατί δεν βλέπω να επιστρέφει από εκεί και τόσο γρήγορα.

 

Και να που ξαφνικά δεν αρκεί η μία μάσκα και θα πρέπει να φοράμε δύο , την μία πάνω από την άλλη για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κλείσει όλες τις οδούς από τις οποίες μπορεί να εισέλθει στον οργανισμό μας το μικρόβιο του covid.

Αυτή η δεύτερη μάσκα ήρθε στο προσκήνιο λόγω της μετάλλαξης του ιού που τον κάνει να μεταδίδεται πιο εύκολα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα στο φινάλε της οποίας θα αποχαιρετήσουμε και τον φετινό χειμώνα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης