• 20 Απριλίου 2024,

Η ιστοσελίδα in2life προτείνει για διακοπές τη Θάσο

 Η ιστοσελίδα in2life προτείνει για διακοπές τη Θάσο

Νησιά που πρέπει να βάλεις στο ραντάρ σου.

Ίσως δεν σκέφτηκες να επισκεφτείς αυτά τα νησιά στις φετινές διακοπές σου. Εμείς θα σου δώσουμε 5 λόγους για να τα αγαπήσεις.

Μπήκε ο Ιούλιος, και αν ακόμα δεν έχεις κανονίσει καλοκαιρινές διακοπές, μάλλον πλησιάζει ο καιρός. Και αν ήθελες να επισκεφτείς κάποιο πανέμορφο ελληνικό νησί, θέλουμε λίγη από την προσοχή σου. Επειδή το ξέρουμε πως, όπου και να σκέφτεσαι να πας, θα είναι πολύ ωραία. Αλλά επίσης επειδή ξέρουμε πως υπάρχουν μερικά νησιά που είναι τέλεια, αλλά όχι και τόσο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.

Που σημαίνει ότι αποτελούν το τέλειο σημείο για ήσυχες διακοπές. Ιδού, λοιπόν, πέντε νησιά που ίσως είχαν ξεφύγει από το ραντάρ σου ως πιθανοί προορισμοί, και πέντε λόγοι για να τα αγαπήσεις.

Σκέφτηκες να πας στην Θάσο;

Η Θάσος, αρχικά, έχει το πλήρες πακέτο: Απίστευτες, καθαρές παραλίες, και μάλιστα με μεγάλη ποικιλία (βαθιά, ρηχά, οργανωμένα και χύμα, ντυμένα και γυμνά), αλλά και καταπράσινες κορυφές, μονοπάτια για πεζοπορία και πανέμορφα σημεία που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι βρέθηκες σε κάποιο εξωτικό νησί.

  • Το φαγητό. Με πολύ, πολύ απλά λόγια, στην Θάσο θα φας καλά. Όπου κι αν κάτσεις.
  • Προφανώς κάθε νησί είναι καλύτερο να το γυρνάς αν έχεις αυτοκίνητο, αλλά εδώ θα πούμε πως η Θάσος είναι το μόνο νησί που έχει περιφερειακό δρόμο. Που σημαίνει ότι η μετακίνηση είναι πανεύκολη, και επίσης ότι κάθε μέτρο που θα διανύεις, θα βρίσκεις και διαφορετική παραλία.
  • Η Αλυκή. Είναι απλά μια παραλία που πρέπει να την ζήσεις για να την πιστέψεις.
  • Τέλος, τα ηλιοβασιλέματα. Πίστεψέ μας όταν σου λέμε ότι δεν έχεις ξαναβρεί νησί που να έχει τόσα απίστευτα σημεία για να κοιτάξεις το ηλιοβασίλεμα και να σκεφτείς για μια στιγμή ότι όλα είναι καλά στον κόσμο.

in2life.gr

Διαβάστε επίσης