Η καλύτερη εκδήλωση του ομίλου «Καβάλα Μπροστά»

 Η καλύτερη εκδήλωση του ομίλου «Καβάλα Μπροστά»

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Δημοτική Καπναποθήκη τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Εικαστική περιπλάνηση 2019». Η ιδέα του ομίλου «Η Καβάλα μπροστά» υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τη συμμετοχή δεκατριών ζωγράφων που όλοι τους ζουν και εργάζονται στην πόλη μας. Το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του ομίλου Γιάννης Εριφυλλίδης ήταν φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας και την προσέλευση του κόσμου στην τελετή των εγκαινίων. Όπως είπε ακόμη και 400 άνθρωποι πέρασαν το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης από το χώρο της έκθεσης. Η οποία θα λειτουργεί πρωί και απόγευμα, εκτός του Σαββατοκύριακου, μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου.

«Είχε πολύ κόσμο ακόμα και εγώ ξαφνιάστηκα» παραδέχθηκε ο κ. Γιάννης Εριφυλλίδης. Χαρακτήρισε την έκθεση εξαιρετική, ευχαρίστησε τους επώνυμους που ήταν στα εγκαίνια αυτής. Μεταξύ των οποίων ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Κώστας Αντωνιάδης, ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Κωστής Σιμιτσής κτλ.

Ο κ. Εριφυλλίδης αποδέχθηκε κι ενισχύει την υφιστάμενη πρόταση ώστε η Καβάλα να αποκτήσει τη δική της πινακοθήκη στο κτίριο του παλιού δικαστηρίου. Είναι μια ιδέα που θα στηρίξει και θα προωθήσει στο Δήμο Καβάλας. Αρχικά αυτή έγινε γνωστή από τους εκπροσώπους του εικαστικού τμήματος της Στέγης. « Η επιτυχία της έκθεσης ζωγραφικής οφείλεται και στο ότι ζωγράφοι της Καβάλας μαζεύτηκαν πάλι μαζί. Συζητήσαμε να καθιερώσουμε την έκθεση» είπε ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Στην ερώτηση αν όλη αυτή η δραστηριότητα του ομίλου που δημιούργησε έχει σχέση με τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Καβάλα, απάντησε συγκεκριμένα: « Δεν έχει καμία σχέση. Ενδιαφέρομαι να προσφέρω και εγώ και τα άλλα μέλη του ομίλου στον τόπο μας».

Διαβάστε επίσης