Η καθιερωμένη συνεστίαση της ΠΝΟΗΣ

 Η καθιερωμένη συνεστίαση της ΠΝΟΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κατάστημα «Το κουτούκι του Σαρρή», το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου, η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση που τη συγκεκριμένη περίοδο οργανώνει ο σύλλογος ΠΝΟΗ, στη διάρκεια της οποία κόβει τη βασιλόπιτα του νέου έτους. Η εκδήλωση απευθύνονταν βασικά στα μέλη της ΠΝΟΗΣ που ανταποκρίθηκαν θερμά, ενώ αρκετοί υποψήφιοι των επικείμενων εκλογών συμπεριλήφθηκαν στη μεγάλη παρέα. Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του καλλιτεχνικού τμήματος, ενώ ένα ακόμη φλουρί βρέθηκε στα πιτάκια που μοιράστηκαν στα μέλη του συλλόγου.

Επρόκειτο για μία εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας με παράλληλο δείπνο, όπως εξήγησε μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Χατζηβαρύτη. Ο αγώνας μας, τόνισε, είναι καθημερινός. Μνημόνευσε ως προσκεκλημένους στην εκδήλωση τους εκπροσώπους φορέων με τους οποίους η ΠΝΟΗ συνεργάζεται, τον Θόδωρο Μαρκόπουλο, την Ευαγγελία Δρακονάκη, τη Μαρία Φραντζεσκάκη και τον Δημοσθένη Τουλκίδη.

Έχουμε μια γεμάτη καθημερινότητα, σημείωσε η κ. Χατζηβαρύτη, αναφερόμενη στη δραστηριότητα που αναπτύσσει η ΠΝΟΗ κατά τους πρώτους δύο μήνες του νέου έτους.

 

Διαβάστε επίσης