• 15 Μαΐου 2024,

Η Καβάλα υποδέχτηκε την πρώτη φιλική συνάντηση Ξιφασκίας με επιτυχία (φωτογραφίες)

 Η Καβάλα υποδέχτηκε την πρώτη φιλική συνάντηση Ξιφασκίας με επιτυχία (φωτογραφίες)

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλική συνάντηση ξιφασκίας στην πόλη της Καβάλας, στις εγκαταστάσεις του 1ο ΓΕΛ Καβάλας.

Τον ενθουσιασμό του κοινού και των συμμετεχόντων κατάφεραν να κερδίσουν οι νεαροί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε δύο κατηγορίες: under 13 και under 10. Στην κατηγορία under 13, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Χρήστος Πάπας από τη Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης, ενώ τη δεύτερη θέση έλαβε ο Νίκος Μπέλλης από τον Α.Σ. Φοίνικας Φλώρινας και την τρίτη θέση ο Σάββας Κωνσταντινίδης από τη Ξιφασκία Καβάλας και η Λιλιανά Ξενίδου από τον Α.Σ. Φοίνικας.

Στην κατηγορία under 10, η Εμμελεία Παππά από τη Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης κατέλαβε την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από τον Βασίλη Μπελλη του Α.Σ. Φοίνικα και τον Πάρη Πουλιουδη από τη Ξιφασκία Καβάλας και τη Μαρία Σαρακίνη από τον Α.Σ. Φοίνικας.

Ο προπονητής Παντελής Αφορόζης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοση των αθλητών, τόνισε τη σημασία της πρώτης αυτής εμπειρίας σε αγωνιστικό επίπεδο, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση του αθλήματος στην περιοχή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Καβάλας, Κώστα Χατζηαναστασίου, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού και απασχόλησης, Στέλιο Ιγνατιάδη, και την βουλευτή Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη, για την υποστήριξή τους. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Νίκο Μωυσίδη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης Καλαμίτσα “Η Αγία Ειρήνη” για τη συμβολή τους στην εκδήλωση.

Επιπλέον, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ταξίδεψαν από άλλα μέρη για να γίνουν μέρος αυτής της ξεχωριστής προσπάθειας. Η παρουσία σας έδωσε μια εξαιρετική ώθηση στο κλίμα και την ενέργεια της εκδήλωσης.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης