Η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσίασε τον Τάσο Βουτσικάκη

 Η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσίασε τον Τάσο Βουτσικάκη

Στο δημαρχείο της Καβάλας υποδέχθηκε χθες το πρωί η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα τη γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου και τον τραγουδιστή Τάσο Βουτσικάκη. Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ χθες το βράδυ στη συνοικία της Παναγίας, συνεργάστηκαν η έμπειρη στιχουργός και ο ανερχόμενος και ήδη δημοφιλής ερμηνευτής, παρουσιάζοντας ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Η χθεσινή πρωινή συνέντευξη τύπου είχε σκοπό την προβολή της εκδηλώσεως, την πρόσκληση των Καβαλιωτών για να την παρακολουθήσουν και φυσικά την υποδοχή των καλλιτεχνών από τη δήμαρχο στην Καβάλα. το όμορφο στιγμιότυπο της συνέντευξης τύπου είχε σχέση με την εγνωσμένης αξίας Ελληνίδα στιχουργό. Ενώ παινεύτηκε από τη δήμαρχο και όχι άδικα, η ίδια προτίμησε να παρουσιάσει το συνοδοιπόρο της για το φετινό καλοκαίρι κι ερμηνευτή Τάσο Βουτσικάκη.

«Ήρθε και με βρήκε. Βαφτίζει με το αίσθημά του ότι αγαπήσαμε. Ήρθε σα δώρο από το σύμπαν», ήταν τα λόγια της κ. Νικολακοπούλου για το σεμνό Τάσο Βουτσικάκη, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Καβάλα. «Με περηφάνεια και χαρά σας υποδεχόμαστε στην Καβάλα», είπε η δήμαρχος, σημειώνοντας ότι πολλοί Έλληνες μεγάλωσαν μεγάλωσαν με τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Είχαν χαρά μας, συμπλήρωσε η Δήμητρα Τσανάκα, να είστε φίλοι της πόλης.

Γενική ήταν η εντύπωση ότι ο Τάσος Βουτσικάκης είναι ένας ανερχόμενος Έλληνας ερμηνευτής, για τον οποίον ήδη ακούγονται πολύ θετικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης