• 18 Απριλίου 2024,

Η μεγαλύτερη μάχη με τον ιό θα γίνει φέτος το χειμώνα

 Η μεγαλύτερη μάχη με τον ιό θα γίνει φέτος το χειμώνα

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλλον θα περάσει με πολύ σκέψη και προβληματισμό αφού η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει μέτρα πιο αποτελεσματικά προκειμένου να ανακόψει την αλματώδη πορεία των ημερήσιων κρουσμάτων του ιού τις τελευταίες εβδομάδες.

Αν πάμε έτσι και δεν γίνει κάτι, τα Χριστούγεννα θα είμαστε σίγουρα πάνω από τα 10.000 χιλιάδες κρούσματα.

Η εξίσωση την οποία καλείται να λύσει η κυβέρνηση είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού τα μέτρα που καλείται να πάρει δεν θα πρέπει να επηρεάζουν την καθημερινότητα των εμβολιασμένων που έχουν κάνει το χρέος τους και θα πρέπει να συνεχίσουν να ζούνε χωρίς περικοπές και περιορισμούς.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες όλοι πιστεύουν ότι και τα νέα μέτρα θα αφορούν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους.

 

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ευχηθήκαμε καλό χειμώνα αφού οι ενισχυμένοι βοριάδες ρίξανε την θερμοκρασία και ανοίξανε τα καλοριφέρια !

Ο χειμώνας ξεκίνησε και όλοι είμαστε  πλέον σε θέση μάχης.

 

Σε ηλικία μόλις 68 ετών έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Κυριαζής τον οποίο μία  καψούρα τον έκανε τραγουδιστή.

Ο άνθρωπος είχε το ταλέντο και βρέθηκε στην ζωή του η κατάλληλη  γυναίκα για να του το βγάλει.

Αν δεν είχε βρεθεί στον δρόμο του η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να μην γνωρίζαμε ποτέ τον καλλιτέχνη Χρήστο Κυριαζή και να μην τραγουδούσαμε ποτέ τις μεγάλες του επιτυχίες : «Έχω κλάψει, «Μου θυμίζεις την μάνα μου» και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χρήστος Κυριαζής τα τελευταία χρόνια της ζωής του που είχε απομονωθεί έδινε μία μάχη με την επάρατη νόσο την οποία και τελικά έχασε προχθές.

 

Έγινε μία έρευνα που έδειξε ότι όσοι κοιμούνται γυμνοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν ύπνο υψηλής ποιότητας όπως επίσης όσοι προτιμούν ένα ζεστό δωμάτιο ανέφεραν καλύτερο ύπνο από εκείνους που τους αρέσει να κοιμούνται σε κρύο δωμάτιο.

Αυτά να έχετε υπόψη σας όλοι εσείς που έχετε διάφορα θέματα με τον νυχτερινό σας ύπνο και ψάχνετε να βρείτε λύση.

Δεν βλέπετε που το βράδυ σε όλα τα κανάλια παίζουν διαφημίσεις για  χάπια και παστίλιες  που υπόσχονται έναν εύκολο και ευχάριστο ύπνο ;

Άσχετα αν τις περισσότερες φορές δεν κάνουν δουλειά και δεν εξασφαλίζουν τον ύπνο που υπόσχονται.

 

Μετά την Καβάλα και η Θάσος από προχθές στο «βαθύ κόκκινο» η οποία δεν μπόρεσε  τελικά να αντισταθεί σε αυτό το νέο 4ο και πολύ ισχυρό κύμα κρουσμάτων.

 

Γκρινιάζει και η αγορά της Καβάλας για την μείωση της κίνησης μετά το περασμένο Σάββατο που ήταν η πρώτη ημέρα ισχύς των νέων μέτρων.

30% με 40% η μείωση αφού οι ανεμβολίαστοι είναι τελικά αρκετοί και χωρίς καμία διάθεση να κάνουν rapid test για να βγούνε στην αγορά και να ψωνίσουν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης