• 28 Μαρτίου 2024,

Η Μελίνα Μποτέλη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην Ελευθερούπολη

 Η Μελίνα Μποτέλη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην Ελευθερούπολη

Η  Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας,  ερμηνεύει  τον Θεατρικό –Μουσικό Μονόλογο με τίτλο «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» στην Ελευθερούπολη, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στις 7 το απόγευμα Αμφιθέατρο Φρ. Παπαχριστίδη – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Διοργανωτής η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου. Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στη Γυναίκα, τη  Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018  και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Δράμα έως Χανιά , από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά εώς Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο και Καβάλα . Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας.

Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο. Η σπουδαία πρωταγωνίστρια κυρία ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ, που συνέδεσε το όνομά της με  μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών της Ελευθερούπολης.

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά ΑΠΩΝ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ το κοινό. Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Διαβάστε επίσης