• 18 Απριλίου 2024,

Η Νατάσα Μυλοπούλου διεθνής διαιτητής

 Η Νατάσα Μυλοπούλου διεθνής διαιτητής

Το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018, στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Καβάλας, θα πραγματοποιηθούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών της Ένωσής μας.

Υπό το φως των προβολέων και την επίβλεψη των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας, θα υποβληθούν σε δοκιμαστικά τεστ όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, πλην των ομοσπονδιακών, οι οποίοι ήδη έχουν υποβληθεί σε αυτά από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έχουν καθορισθεί οι Περιφερειακοί Σύνδεσμοι Ανάπτυξης της Διαιτησίας. Η Ένωση μας και πιο συγκεκριμένα η Διαιτησία μας ανήκει στη διαιτητική περιφέρεια που αποτελείται από τις Ενώσεις Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης – Θράκης – Έβρου.

Τέλος, η ευχάριστη είδηση για την Καβαλιώτικη διαιτησία είναι το γεγονός ότι η διαιτητής της Ένωσής μας κα Νατάσα Μυλοπούλου ανακηρύχθηκε διεθνής διαιτητής, αφού έχει ορισθεί ως τέταρτη διαιτητής στους διεθνείς φιλικούς αγώνες μεταξύ των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας – Σλοβακίας, που θα γίνουν στις 8 και 11 Νοεμβρίου 2018 σε Δράμα και Καβάλα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης