• 19 Μαΐου 2024,

Η Ολυμπιακή καταργεί τα δύο επιπλέον δρομολόγιά της από Καβάλα για Αθήνα

 Η Ολυμπιακή καταργεί τα δύο επιπλέον δρομολόγιά της από Καβάλα για Αθήνα

Μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα ισχύουν τα δύο επιπλέον εβδομαδιαία δρομολόγια που είχε καθιερώσει τους τελευταίους μήνες η Ολυμπιακή Αεροπορία προς Αθήνα.

Τα δύο αυτά επιπλέον δρομολόγια είχαν προκύψει με πρωτοβουλία και προσπάθειες του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης και αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Μιχάλη Αμοιρίδη. Έτσι τους δύο βασικούς καλοκαιρινούς μήνες όπου η τουριστική κίνηση στην περιοχή μας εκτοξεύεται, η Καβάλα θα μείνει με επτά δρομολόγια εβδομαδιαίως στη σύνδεσή της με την Αθήνα, ένα κάθε μέρα, άλλοτε πρωί και άλλοτε βράδυ και μάλιστα σε καθόλου βολικές ώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις μέρες που έχει βραδινό δρομολόγιο, αυτό είναι στις 22:15 που σημαίνει ότι όποιος ταξιδέψει με το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα φτάσει στον προορισμό του στην Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα.

Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια η Aegean, θυγατρική της οποίας είναι η Ολυμπιακή, απαξιώνει το αεροδρόμιο της Καβάλας εφαρμόζοντας μία πολιτική δρομολογίων που δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και που τους υποχρεώνουν να αναζητήσουν άλλες πτήσεις από άλλα αεροδρόμια είτε της Αλεξανδρούπολης είτε της Θεσσαλονίκης από όπου όχι μόνον βρίσκουν πολλές εναλλακτικές λύσεις αλλά και πολύ φθηνότερες τιμές.

Τα δύο επιπλέον εβδομαδιαία δρομολόγια επανέρχονται στο πρόγραμμα της Ολυμπιακής από Καβάλα για Αθήνα από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ενώ συγχρόνως εξορθολογίζονται κάπως και οι ώρες των πτήσεων.

Διαβάστε επίσης