Η ομίχλη στο “Μακεδονία” έστειλε άλλες δύο πτήσεις στο αεροδρόμιο της ΚαβάλαςΔύο πτήσεις από Αθήνα δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία και κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Προβλήματα στις πτήσεις από το αεροδρόμιο Μακεδονία προκαλεί για άλλη μια φορά η ομίχλη, που επικρατεί στην περιοχή.

Εξαιτίας της ομίχλης υπάρχει δυσκολία στις προσγειώσεις των αεροπλάνων. Δύο πτήσεις, μια της Ολυμπιακής και μια της Ryanair από Αθήνα δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με τον Γιάννης Παπάζογλου PR Manager Fraport Greece και οι δύο κατευθύνθηκαν για προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

Παράλληλα, καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν και σε άλλες πτήσεις. Σταδιακά τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου, η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί, καθώς διαλύεται η ομίχλη.
Το επιβατικό κοινό που προγραμματίζει να μετακινηθεί αεροπορικώς από και προς τη Θεσσαλονίκη καλείται να ενημερώνεται για τον προγραμματισμό των πτήσεων, είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύει ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου www.skg-airport.gr.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/provlimata-logo-nefosis-gia-tis-ptisis-sto-aerodromio-makedonia

eXTReMe Tracker